Onderdeel van Eerste Hulp Groep | In samenwerking met Het Oranje Kruis

BHV brand en ontruiming

Onze cursussen BHV Brand en Ontruiming zijn voor medewerkers die wel al in het bezit zijn van een geldig EHBO-certificaat maar nog geen cursus BHV hebben gevolgd.

BHV Brand en Ontruiming Cursussen

Alle BHV brand en ontruiming cursussen

Cursus BHV Brand en Ontruiming
meest gekozen
BHV Brand en Ontruiming
BHV Brand en Ontruiming groepscursus
BHV Brand en Ontruiming groepscursus

Als BHV’er (bedrijfshulpverlener) ben jij de aangewezen persoon om de gevolgen van een noodsituatie te beperken tot professionele hulp ter plaatse is. Van een branddeken tot brandslang, Savitae zorgt ervoor dat je geen olie op het vuur gooit. Door de cursus BHV Brand en Ontruiming weet jij precies hoe je moet handelen tijdens een brandontruiming en andere noodsituaties.   

Doelgroep 

De cursus BHV Brand en Ontruiming is geschikt voor werknemers van bedrijven, zelfstandige ondernemers (ZZP) en particulieren die meer willen leren over onder andere het blussen van een beginnende brand en ontruiming. Werk je niet op kantoor, maar thuis? Ook voor thuiswerkers kan BHV van waarde zijn, want dan is je huis ook jouw werkplek. Alle BHV-cursussen van Savitae voldoen aan de wettelijke eisen van de Arbowetgeving.  

Vul jouw EHBO-certificaat aan 

Heb je al een EHBO-certificaat? Denk aan Levensreddend Handelen, Eerste Hulp bij baby’s en kinderen of Diploma Eerst Hulp. Wist je dat samen met één van deze EHBO-cursussen het certificaat Brand en Ontruiming een geldig certificaat BHV-basis vormt? Bij Savitae is het mogelijk!