BHV Cursus in Den Haag

BHV-cursus Den Haag
BHV-cursus Den Haag

BHV Cursus in Den Haag

De BHV-cursussen van Savitae worden regelmatig gegeven in Den Haag. Deze locatie in de provincie Zuid-Holland is ook goed bereikbaar voor deelnemers uit Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Naaldwijk, Leiden, Wassenaar, Het Westland en Hoek van Holland. Naast Den Haag organiseren wij ook BHV-cursussen in Rotterdam en BHV-cursussen in Sassenheim en nog ruim 12 andere locaties. Bekijk hier al onze cursuslocaties in Nederland! 

Algemene informatie

Al onze BHV-cursussen in Den Haag hebben een praktijkgerichte aanpak en worden gegeven door één van onze ervaren en officieel erkende instructeurs. De maximale groepsgrote van onze BHV-cursussen is doorgaans 14 deelnemers.

Volg je een BHV-cursus in Den Haag liever met een eigen groep?

Bij Savitae is het in veel gevallen vanaf 8 deelnemers voordeliger een BHV-cursus op jullie eigen locatie door Savitae te laten verzorgen. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem contact op met onze klantenservice.

Onze BHV cursussen

BHV kinderopvang

BHV kinderopvang

Leer alles over EHBO bij baby’s en kinderen, brandbestrijding, ontruiming, communicatie en alarmering. IKK-Proof en Het Oranje Kruis gecertificeerd.
BHV kinderopvang herhaling

BHV kinderopvang herhaling

Fris je EHBO bij baby’s en kinderen en BHV kennis op en oefen al jouw vaardigheden. IKK-Proof en Het Oranje Kruis gecertificeerd.
Bhv basis

Bhv basis

Leer de basis van bedrijfshulpverlening.
Bhv herhaling

Bhv herhaling

Fris jouw kennis en vaardigheden op van de bedrijfshulpverlening.
Bhv brand en ontruiming

Bhv brand en ontruiming

Leer alles over brand en ontruiming bij bedrijven.