fbpx

BHV Brand en Ontruiming Incompany

2 tot 3 uur online leren
2 uur praktijktraining
Certificaat Savitae
€ 725,-

Over de cursus

Zijn jullie medewerkers als in het bezit van een geldig EHBO certificaat, en moeten ze ook als BHV’er binnen jullie organisatie aan de gang, dan is onze cursus BHV brand en ontruiming de oplossing. In 2 tot 3 uur tijd leren ze online de theorie en volgen ze op jullie eigen locatie nog een praktijktraining van 2 uur.

Groepscursus

Maximaal 14 deelnemers per cursus

Cursus op jullie eigen locatie

Snel jullie BHV halen?
Al mogelijk binnen twee weken

Wil meer je weten?

Vraag het Sanne,
onze digitale assistente.

Theorie

Tijdens het doorlopen van de Online Theorie van de cursus BHV Brand en Ontruiming leren jullie medewerkers alles over het ontruimen van een gebouw, blusmiddelen, het melden van incidenten, de taken van een BHV’er, hoe een brand kan ontstaan en nog veel meer

Praktijk

Tijdens de praktijktraining worden diverse onderdelen als een kleine brand blussen en een gebouw ontruimen geoefend op jullie eigen locatie.

Certificaat

Na het met succes behalen van zowel de online theorie als de praktijktraining ontvangen de medewerkers het certificaat BHV Brand en Ontruiming van Savitae.

Wat leer je?

Al deze onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod: Voorbereiding op noodsituaties, Brand en explosie, Bedrijfsnoodplan, Blussen met de poederblusser, Blussen met de brandslang, Blussen met een CO2 blusser, Blussen met een branddeken, Waarom wordt een bedrijf ontruimd, Taken van bedrijfshulpverlening, Hoe meld je een incident, Vluchtroutes, Wat te doen bij brand, Hoe kan brand ontstaan en Alarmering- en communicatiemiddelen

Mocht je vragen hebben?
Vraag het aan Sanne!

Onze digitale assistente kun
je mailen op sanne@savitae.nl

Scroll naar top