fbpx

BHV Herhaling Incompany

3 tot 5 uur online leren
4 uur praktijktraining
Certificaat Savitae
€ 1295,-

Over de cursus

De cursisten leren de acute levensreddende handelingen te verrichten, brand te bestrijden, een gebouw te ontruimen en hoe je moet communiceren en alarmeren. De incompany cursus BHV Herhaling bestaat uit 3 tot 5 uur online leren en 4 uur praktijktraining. Om deel te mogen nemen aan de BHV Herhalingscursus moet de deelnemen in het bezit zijn van een geldig BHV Certificaat.

Groepscursus

Maximaal 14 deelnemers per cursus

Cursus op jullie eigen locatie

Snel jullie BHV halen?
Al mogelijk binnen twee weken

Wil meer je weten?

Vraag het Sanne,
onze digitale assistente.

Theorie

Tijdens het doorlopen van de online theorie worden de achtergronden en de wettelijke kaders van de BHV stuk voor stuk behandeld en komen onderwerpen als reanimatie inclusief het gebruik van de AED, brandbestrijding, ontruimen en de communicatie en alarmering uitgebreid aan bod.

Praktijk

Na het afronden van de online theorie kan de cursist deelnemen aan de praktijktraining. Tijdens de praktijktraining leren de cursisten de juiste inschatting te maken en volgens de juiste procedure te handelen. Bij de praktijktraining oefent de cursist onder andere de communicatie en alarmering bij incidenten, een beginnende brand te beperken en te blussen, een gebouw te ontruimen, een slachtoffer te reanimeren en letsels te behandelen.

Certificaat

Na het met succes behalen van zowel de online theorie als de praktijktraining ontvangt de cursist een persoonsgebonden BHV certificaat. Het BHV certificaat heeft een geldigheid van 1 jaar.

Wat leer je?

Al deze onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod: De taken van een BHV’er, Algemene, hulpverleningsregels, Melden van een incident, Omgaan met brandblussers, Soorten branden. Wat wel en niet te doen bij brand, Reanimeren en gebruik AED, Eerste hulp verlenen, Handelingen zoals stabiele zijligging, Rautek, verslikking etc. en Ontruimen

Mocht je vragen hebben?
Vraag het aan Sanne!

Onze digitale assistente kun
je mailen op sanne@savitae.nl

Scroll naar top