fbpx

BHV Kinderopvang Incompany

6 tot 8 uur online leren
6 uur praktijktraining
Oranje Kruis & Savitae
€ 1650,-

Over de cursus

De cursus BHV Kinderopvang bestaat uit 6 tot 8 uur online leren en 6 uur praktijktraining op jullie eigen locatie. Deze cursus is speciaal bedoeld voor medewerkers kinderopvang en basisscholen. Deze cursus wordt gecertificeerd door Het Oranje Kruis en voldoet aan de Wet IKK.

Groepscursus

Maximaal 14 deelnemers per cursus

Cursus op jullie eigen locatie

Snel jullie BHV halen?
Al mogelijk binnen twee weken

Wil meer je weten?

Vraag het Sanne,
onze digitale assistente.

Theorie

De online theorie bestaat uit de modules EHBO bij baby’s en Kinderen en BHV Brand en Ontruiming. Alle theoretische aspecten van zowel de EHBO bij baby’s en Kinderen en BHV Brand en Ontruiming worden tijdens de online theorie behandeld.

Praktijk

Tijdens de praktijktraining worden diverse onderdelen als de reanimatie, gebruik van de AED, stabiele zijligging, verbanden aanleggen, een kleine brand blussen en een gebouw ontruimen geoefend.

Certificaat

Na het met succes behalen van zowel de online theorie als de praktijktraining ontvangt de cursist het Certificaat Eerste Hulp aan Kinderen van Het Oranje Kruis en het certificaat BHV Brand en Ontruiming van Savitae.

Wat leer je?

Al deze onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod: De taken van een BHV’er, Algemene hulpverleningsregels, Melden van een incident, Omgaan met brandblussers, Soorten branden. Wat wel en niet te doen bij brand, Reanimeren en gebruik AED, Eerste hulp verlenen, Handelingen zoals stabiele zijligging, Rautek, verslikking etc. en Ontruimen

Mocht je vragen hebben?
Vraag het aan Sanne!

Onze digitale assistente kun
je mailen op sanne@savitae.nl

Scroll naar top