Home > Incompany > BHV groepscursus

BHV groepscursus

Online theorie
4 tot 6 uur

Praktijktraining
4 uur

Certificering
Savitae 

Geldigheid
2 Jaar

Laat jouw medewerkers op eigen locatie de basis van bedrijfshulpverlening leren: acuut levensreddend te handelen, brand te bestrijden, gebouw ontruimen en communiceren en alarmeren in een noodsituatie.

Wil je een BHV Basiscursus op eigen locatie?  Wil je meerdere medewerkers tegelijk opleiden tot een bedrijfshulpverlener? En wil je BHV-advies over jullie eigen werklocatie? Savitae komt naar je toe.

Goed opgeleide BHV’ers zijn van levensbelang om snel en adequaat te handelen bij calamiteiten! Door het volgen van onze BHV Basis cursus worden medewerkers getraind op incidenten die zich voor kunnen doen op de werkvloer. Hoe verleen je eerste hulp aan je collega’s? Hoe gebruik je een brandblusser? En hoe ontruim je veilig en snel een gebouw? Dit leer je allemaal tijdens de BHV Basiscursus van Savitae.

Bedrijfshulpverlening is voor alle bedrijven met medewerkers verplicht. Het aantal bedrijfshulpverleners is afhankelijk van de risico’s, branche en grootte van een bedrijf. Er moet altijd één werknemer aanwezig zijn die de BHV-taken kan uitvoeren. Door het volgen van de BHV Basiscursus worden jouw medewerkers en collega’s getraind tot bedrijfshulpverlener en zijn ze voorbereid op verschillende werkincidenten en -calamiteiten.

Waarom een Incompany BHV Basiscursus bij Savitae?

 • Online theorie te volgen in eigen tempo
 • Slagingspercentage van 98%
 • Beschikbaar op de mobiel, tablet en desktop
 • Praktijktraining op eigen locaties
 • Alle medewerkers tegelijk opgeleid
 • Zakelijk portaal voor contactpersonen

Wie kan een Incompany BHV Basiscursus volgen

De Incompany BHV Basiscursus is voor bedrijven die meerdere medewerkers tegelijk willen opleiden tot bedrijfshulpverlener. Een BHV cursus op locatie kan met een groep van minimaal 8 tot maximaal 14 personen. Tijdens deze cursus kunnen zowel deelnemers voor de basis als de herhalingscursus deelnemen.

Wil je minder dan 8 medewerkers opleiden? 
Plan dan via een open inschrijving een BHV Basiscursus in op één van onze locaties.

Wil je een Incompany BHV cursus voor medewerkers in kinderopvang organiseren? Voor de kinderopvang gelden andere BHV-richtlijnen. Kies dan voor de Incompany BHV cursus voor de kinderopvang.

Basis van bedrijfshulpverlening

De BHV Basiscursus bestaat uit 4 tot 6 uur online leren en een praktijktraining van 4 uur op eigen locatie.

Online theorie
Bij het doorlopen van de online theorie worden de achtergronden en de wettelijke kaders van de BHV stuk voor stuk behandeld, komen onderwerpen als reanimatie inclusief het gebruik van de AED, brandbestrijding, ontruimen en de communicatie en alarmering uitgebreid aan bod. Met tekst, video en beelden wordt de theorie gepresenteerd en is gemakkelijk te volgen op je mobiel, tablet of desktop. De meeste cursisten behalen de basistheorie in zo’n 4 tot 6 uur. Tussendoor even stoppen? Geen probleem, het systeem onthoudt waar je gebleven bent.De theoriekennis wordt altijd met een eindtoets beoordeeld. Na het behalen van de eindtoets, met een minimale score van 80%, mag je deelnemen aan de praktijktraining.

Praktijktraining
Tijdens de praktijktraining leer je om bij calamiteiten de juiste inschatting te maken en volgens de juiste procedure te handelen, oefen je samen met je medecursisten onder andere de communicatie en alarmering bij incidenten, een beginnende brand te beperken en te blussen, een gebouw te ontruimen, een slachtoffer te reanimeren en letsels te behandelen. Tijdens de praktijktraining worden cursisten beoordeeld of zij voldoende kennis en vaardigheden hebben over EHBO, brand en ontruiming.

BHV basiscertificaat

Hebben de cursisten zowel de online theorie als de praktijktraining succesvol afgerond? Dan ontvangen zij een persoonsgebonden BHV basiscertificaat van Savitae.  Dit certificaat is één jaar geldig.

Offerte op maat

Voor iedere organisatie zijn de wensen voor een cursus weer anders. Savitae heeft verschillende mogelijkheden, en kunnen hierdoor de meest passende oplossing aan onze klanten aanbieden.

Offerte aanvragen?

Yolanda, Christiaan en Arjan bespreken graag alle mogelijkheden.

Bel: 088-603 0 603  

of stuur ons een bericht.

  Wat leer je?

  Melden van een incident
  Omgaan met brandblussers
  Soorten branden
  Wat wel en niet te doen bij brand
  Reanimeren en gebruik AED
  Eerste hulp verlenen
  stabiele zijligging
  Rautek
  De taken van een BHV’er
  Algemene hulpverleningsregels

  Gerelateerde cursussen

  Gerelateerde cursussen

  Gerelateerde cursussen