Home > BHV Cursussen > BHV herhaling

BHV herhaling

Eenmalig € 131,89 incl. BTW

Online theorie
2 tot 3 uur

Praktijktraining
4 uur

Certificering
Savitae 

Geldigheid
2 Jaar

Fris jouw kennis en vaardigheden op van de bedrijfshulpverlening.

Verloopt jouw BHV certificaat binnenkort? Wil je weer weten hoe je een brandblusser werkt? En wat zijn de nieuwe BHV-richtlijnen? Dit leer je allemaal tijdens de BHV herhalingscursus van Savitae.

Het jaarlijks trainen van de BHV’ers is van levensbelang om snel en adequaat te handelen bij calamiteiten! Ieder jaar moet een BHV certificaat van een medewerker verlengd worden. Door het volgen van de BHV Herhalingscursus blijft jouw bedrijf voldoen aan de wettelijke verplichtingen en zijn jouw medewerkers en collega’s weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen bedrijfshulpverlening. 

Waarom de BHV herhalingscursus bij Savitae?

  • Online theorie te volgen in eigen tempo
  • Slagingspercentage van 98%
  • Beschikbaar op de mobiel, tablet en desktop
  • Praktijktrainingen op ruim 15 locaties
  • Zakelijk portaal voor contactpersonen

Wie kan de herhalings BHV cursus volgen?

De BHV Herhalingscursus is voor eigenaren en werknemers met een geldig BHV certificaat waarvan de geldigheid binnen 6 maanden of minder verloopt. Is het BHV certificaat al een tijdje verlopen? Volg dan de BHV Basiscursus.

Heb je certificaten van een andere EHBO-opleider?
Ook dan kun je de cursus BHV Herhaling bij Savitae volgen. Savitae accepteert certificaten van Livis, NIBHV, Rode Kruis en andere opleiders die de Nederlandse EHBO-richtlijnen van Het Oranje Kruis hanteren. Twijfel je over jouw certificaat?  Neem dan contact op met onze klantenservice

Ben je eigenaar of medewerker van een kinderopvang?
Voor de kinderopvang gelden andere BHV-richtlijnen. Wil je medewerkers van een kinderopvang inschrijven voor een BHV herhalingscursus? Kies dan voor de BHV herhalingscursus voor de kinderopvang.

Herhaling van bedrijfshulpverlening

De BHV Herhalingscursus bestaat uit 2 tot 4 uur online leren en een praktijktraining van 4 uur op één van onze locaties in het land.

Online theorie
In de theorie wordt de basis van bedrijfshulpverlening herhaald. Denk aan acuut levensreddende handelingen (reanimatie met AED), brandbestrijding, ontruiming en communicatie in noodsituaties. Met tekst, video en beelden wordt de theorie gepresenteerd en is gemakkelijk te volgen op je mobiel, tablet of desktop. Tussendoor even stoppen? Geen probleem, het systeem onthoudt waar je gebleven bent. De meeste cursisten behalen de basistheorie in zo’n 4 tot 6 uur. De theoriekennis wordt altijd met een eindtoets beoordeeld. Na het behalen van de eindtoets, met een minimale score van 80%, mag je deelnemen aan de praktijktraining.

Praktijktraining
Tijdens de praktijktraining oefen je samen met je medecursisten de communicatie en alarmering bij incidenten, een beginnende brand te beperken en te blussen, een gebouw te ontruimen, een slachtoffer te reanimeren en letsels te behandelen. Tijdens de praktijktraining worden cursisten beoordeeld op hun kennis en vaardigheden over EHBO, brand en ontruiming.

Verlenging BHV certificaat

Heeft de cursist zowel de online theorie als de praktijktraining succesvol afgerond? Dan wordt het  persoonsgebonden BHV basiscertificaat van Savitae verlengd met één jaar.

Wat leer je?

De taken van een BHV’er
Algemene hulpverleningsregels
Melden van een incident
Omgaan met brandblussers
Soorten branden
Wat wel en niet te doen bij brand
Reanimeren en gebruik AED
Eerste hulp verlenen
stabiele zijligging
Rautek

Gerelateerde cursussen

Gerelateerde cursussen

Gerelateerde cursussen