Home > EHBO Cursussen > Eerste Hulp aan Kinderen herhaling

Eerste Hulp aan Kinderen herhaling

Eenmalig € 94,95 incl. BTW

Online theorie
2 tot 3 uur

Praktijktraining
4 uur

Certificering
Het Oranje Kruis 

Geldigheid
2 Jaar

Geef je EHBO-kennis een opfrisser en oefen de Eerste Hulp bij baby’s en kinderen. Met online-theorie en een praktijktraining. Bij goed gevolg ontvang je het (digitale) certificaat van Het Oranje Kruis.

Bij de herhalingscursus EHBO bij baby’s en kinderen herhaal je in 3 uur online theorie en 4 uur praktijk alle kennis die je in het verleden hebt opgedaan en ben je weer op de hoogte van de nieuwste richtlijnen en handelingen. Om deel te mogen nemen aan de herhalingscursus dien je in het bezit te zijn van een geldig (niet verlopen) certificaat EHBO aan kinderen van Het Oranje Kruis, het Rode Kruis, Nikta, NIBHV, Savitae of Livis.

Vergoeding voor een herhalingscursus door jouw zorgverzekeraar

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat jouw zorgverzekeraar een EHBO-herhalingscursus tot wel 100% vergoedt. Benieuwd of ook jouw zorgverzekeraar een cursus EHBO bij baby’s en kinderen vergoedt? Check hier de vergoeding

Voor wie is deze herhalingscursus

De herhalingscursus EHBO bij baby’s en kinderen is bedoeld voor mensen die al eerder een cursus EHBO bij baby’s en kinderen hebben gevolgd en waarvan het certificaat nog niet is verlopen. Is het certificaat al verlopen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom een EHBO-herhalingscursus bij Savitae

  • Online theorie te volgen in eigen tempo
  • Slagingspercentage van 98%
  • Beschikbaar op de mobiel, tablet en desktop
  • Praktijktrainingen op ruim 70 locaties
  • Officieel gecertificeerd door Het Oranje Kruis
  • IKK-Proof
  • Zakelijk portaal voor contactpersonen

De Online Theorie

Omdat je al eerder een certificaat EHBO bij baby’s en kinderen hebt behaald start je met een starttoets. Door het maken van de starttoets test je welke EHBO-kennis nog voldoende in je geheugen zit en welke onderdelen je moet opfrissen. Zijn er onderdelen waarin je onvoldoende scoort dan kun je eenvoudig de juiste hoofdstukken nog eens doorlezen. Heb je voldoende EHBO-kennis dan kun je door naar de eindtoets. Je mag er uiteraard ook voor kiezen om alle hoofdstukken te doorlopen. 

De Praktijktraining

Ben je geslaagd voor de eindtoets, met een minimale score van 80%, dan mag je deelnemen aan de praktijktraining. Tijdens de 4 uur durende praktijktraining oefen je alle EHBO-vaardigheden. Zo oefen je bijvoorbeeld de reanimatie bij zowel een baby als een junior en ga je aan de slag met verschillende verbanden. Savitae heeft een slagingspercentage van ruim 99%.

Het Certificaat

Na het met succes afronden van deze cursus ontvang je het (digitale) certificaat Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis. Het certificaat heeft een geldigheid van twee jaar. De verlenging van het certificaat kan alleen aangevraagd worden indien de praktijktraining binnen 6 maanden voor de vervaldatum van het huidige certificaat wordt gevolgd.

Wat leer je?

Kindermishandeling
Hersenvliesontsteking
Koortsstuip
Koorts
Tekenbeten
Insectensteken
Koorts
Tekenbeten
Insectensteken
Tand door de lip
Bloedneus
Vergiftigingen
Giftige stoffen op huid/in ogen
Oververhitting
Onderkoeling
Bevriezingswonden
Brandwonden
Bijt- en scheurwonden
Snijwonden
Schaafwonden
Electriciteitsletsel
Botbreuken
Kneuzingen van pols en enkel
Mogelijk nek- en wervelletsel
Shock
Ernstig bloedende wond
Verslikking / verstikking
Stabiele zijligging
Het gebruik van de AED
Reanimatie aan kinderen

Gerelateerde cursussen

Gerelateerde cursussen

Gerelateerde cursussen