Home > EHBO bij volwassenen > Levensreddend Handelen herhaling

Levensreddend Handelen herhaling

Eenmalig € 94,95 incl. BTW

Online theorie
2 tot 3 uur

Praktijktraining
4 uur

Certificering
Het Oranje Kruis 

Geldigheid
2 Jaar

Fris je kennis en vaardigheden op van reanimatie en EHBO bij volwassenen.

Verloopt jouw certificaat Levensreddend Handelen (EHBO bij volwassenen) bijna? Hoe pas je ook alweer een AED toe? En wat zijn de laatste ontwikkelen met eerste hulp verlenen? Met de herhalingscursus Levensreddend Handelen word je EHBO-kennis weer opgehaald en eventuele nieuwe EHBO-richtlijnen bijgebracht.

Waarom een herhalingscursus Levensreddend Handelen bij Savitae?

  • Online theorie te volgen in eigen tempo
  • Slagingspercentage van 98%
  • Beschikbaar op de mobiel, tablet en desktop
  • Praktijktrainingen op ruim 22 locaties
  • Officieel gecertificeerd door Het Oranje Kruis
  • Zakelijk portaal voor contactpersonen

Wie kan de Levensreddend Handelen herhalingscursus volgen?

De herhalingscursus Levensreddend Handelen is voor iedereen met een certificaat Levensreddend Handelen waarvan de geldigheid binnen 6 maanden of minder verloopt. Is jouw certificaat al (een tijdje) verlopen? Volg dan de basiscursus Levensreddend Handelen: EHBO bij volwassenen.

Heb je een certificaat van een andere EHBO-opleider?
Ook dan kun je de herhalingscursus Levensreddend Handelen bij Savitae volgen. Savitae accepteert certificaten van Livis, NIBHV, Rode Kruis en andere opleiders die de Nederlandse EHBO-richtlijnen van Het Oranje Kruis hanteren. Twijfel je over jouw certificaat? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Heb je nog een geldig Diploma Eerste Hulp?
Werk je in de beveiliging, als ambulancechauffeur, vrijwilliger bij de plaatselijke EHBO-vereniging en moet je jouw EHBO-diploma verlengen? Kies dan voor de uitgebreide EHBO herhalingscursus Diploma Eerste Hulp.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Veel van de EHBO-cursussen die je kan volgen bij Savitae worden door de zorgverzekeraar voor een groot deel vergoed. De vergoeding kan oplopen tot wel 100 procent. Benieuwd naar jouw vergoeding? Check hier je vergoeding.

Inhoud van de herhalingscursus levensreddend handelen

De herhalingscursus EHBO bij volwassenen bestaat uit 3 tot 5 uur online leren en 4 uur praktijktraining op één van onze 22 locaties. In de online theorie worden alle EHBO-onderdelen herhaald en de eventuele nieuwe EHBO-richtlijnen bijgebracht. Tijdens de praktijktraining herhaal je samen met de andere cursisten de praktijkonderdelen.

Online Theorie

Je begint met een starttoets waarmee je huidige EHBO-kennis wordt vastgesteld en aan de hand van jouw resultaat wordt de online theorie ingericht. De aandachtspunten van jouw EHBO-kennis kun je op mobiel, tablet of desktop in je eigen tempo volgen. Alle theorie uit de basiscursus wordt herhaald, volgens de laatste EHBO-richtlijnen. De theorie wordt met tekst, video en beelden gepresenteerd. Tussendoor even stoppen? Geen probleem, het systeem onthoudt waar je gebleven bent. De meeste cursisten zijn zo’n 3 tot 5 uur bezig om de online theorie te behalen.

De Praktijktraining

Na het behalen van je online theorie volg je op één van onze locaties de praktijktraining. Tijdens de praktijktraining laat een EHBO-instructeur zien hoe je eerste hulp handelingen in verschillende situaties moet toepassen. Samen met je medecursisten ga je deze EHBO-handelingen oefenen.  Na het oefenen zal de EHBO-instructeur kijken of je competent bent. Ben je competent? Dan ontvang het het digitale certificaat Levensreddend Handelen. Dit certificaat heeft een geldigheid van twee jaar.

Wat leer je?

Electriciteitsletsel
Reanimatie aan volwassenen
Het gebruik van de AED
Stabiele zijligging
Verslikking / verstikking
Ernstig bloedende wond
Ernstige hartklachten
Shock
Diabetes
Beroerte
Flauwte
Hitteberoerte
Hersenvliesontsteking
Epilepsie
Mogelijk nek- en wervelletsel

Gerelateerde cursussen

Gerelateerde cursussen

Gerelateerde cursussen