Home > EHBO bij volwassenen > Reanimatie bij volwassenen

Reanimatie bij volwassenen

Eenmalig € 59,50 incl. BTW

Online theorie
2 tot 3 uur

Praktijktraining
2 uur

Certificering
Savitae 

Geldigheid
1 Jaar

Leer acuut levens reddend handelen, zoals reanimeren en de AED te gebruiken.

Welke stappen moet je ondernemen als iemand een hartstilstand krijgt? Hoe moet je reanimeren? En hoe gebruik je een AED? Je leert dit allemaal tijdens de Reanimatie en AED cursus.

Iemand kan overal een hartstilstand krijgen, op werk, thuis of op straat. Een hartstilstand betekent dat de persoon in acuut levensgevaar is. Meteen starten met reanimeren en een AED gebruiken kan het leven van deze persoon redden. Door het volgen van de cursus Reanimatie en AED leer je hartmassage en beademing uitvoeren en hoe je een AED inzet in noodsituatie.

Waarom een cursus reanimatie en AED bij Savitae?

  • Online theorie te volgen in eigen tempo
  • Slagingspercentage van 98%
  • Beschikbaar op de mobiel, tablet en desktop
  • Praktijktrainingen op ruim 22 locaties
  • Zakelijk portaal voor contactpersonen

Wie kan deze EHBO cursus volgen?

De cursus Reanimatie en AED is voor iedereen die wil leren over acuut levens reddend handelen. Zoals hartmassage, beademen en het inzetten van een AED. Tip: volg de cursus met een partner, vriend of collega.

Kosten van een Reanimatie en AED cursus

Voor €59,50 volg je de Reanimatie en AED cursus. Veel aanvullende zorgverzekeringen vergoeden een cursus tot wel 100%. Check of jouw zorgverzekeraar deze cursus vergoedt. Check jouw vergoeding.

Inhoud van de cursus Reanimatie en AED

De Reanimatie en AED cursus bestaat uit 2 tot 3 uur online leren en 2 uur praktijktraining op een van onze 15 locaties. In de online theorie worden de acuut levensreddende handelingen behandeld. Tijdens de praktijktraining oefen je samen met andere cursisten de stappen van reanimatie en het gebruik van de AED. Wil je meer leren over EHBO bij volwassenen? Start dan met de cursus Levensreddend Handelen.

Online theorie
De online training biedt je de mogelijkheid om de theorie van reanimeren op je eigen tempo te volgen. De theorie wordt met tekst, video en beelden gepresenteerd en is gemakkelijk te volgen op je mobiel, tablet of desktop. Tussendoor even stoppen? Geen probleem, het systeem onthoudt waar je gebleven bent. De meeste cursisten zijn zo’n 2 tot 3 uur bezig om de online theorie te behalen.

Praktijktraining
Nadat je de theorie volledig hebt afgerond en de eindtoets hebt behaald met een minimale score van 80% kun je deelnemen aan de praktijktraining. Deze volg je op één van onze 22 locaties. In de praktijktraining laat een EHBO-instructeur zien hoe je acuut levensreddende handelingen kan toepassen in verschillende situaties. Samen met je medecursisten ga je de stappen van reanimeren en het gebruik van de AED oefenen. Tijdens de praktijk beoordeelt de instructeur of je een reanimatie kan uit te voeren en een AED kan gebruiken. 

Certificaat Reanimatie & AED

Heeft de cursist zowel de online theorie als de praktijktraining succesvol afgerond? Dan ontvangt de cursist een digitaal certificaat Reanimatie en AED van Savitae. Dit certificaat is twee jaar geldig.

Wat leer je?

Reanimatie bij volwassenen
Het gebruik van de AED
Verslikking
Verstikking
Stabiele zijligging
Noodvervoersgreep

Gerelateerde cursussen

Gerelateerde cursussen

Gerelateerde cursussen