Bhv kinderopvang incompany

4.8/5
Online theorie

6 tot 8 uur

Praktijktraining

6 uur

Certificaat

Het Oranje Kruis

Geldigheid

2 jaar

Train jouw medewerkers op eigen locatie om eerste hulp te verlenen aan baby’s en kinderen en hoe te handelen tijdens brand en ontruimingen.

Wil je een BHV cursus voor de kinderopvang op eigen locatie? Wil je meerdere medewerkers of gastouders tegelijk opleiden tot bedrijfshulpverlener voor de kinderopvang? En wil je BHV-advies over jullie kinderopvang? Met de Incompanycursus BHV Kinderopvang komt Savitae naar je toe.

Tijdens de cursus worden jouw medewerkers of gastouders getraind tot bedrijfshulpverlener speciaal voor de kinderopvang. Zij leren alles over kinder-EHBO en bedrijfshulpverlening binnen de kinderopvang. Allemaal aangepast op de huidige werkomgeving. Zo zijn ze voorbereid op werkincidenten en -calamiteiten tijdens hun werk.  

Waarom de BHV cursus Kinderopvang bij Savitae?

Online theorie te volgen in eigen tempo
Slagingspercentage van 98%
Beschikbaar op de mobiel, tablet en desktop
EHBO & BHV samen
Officieel gecertificeerd door Het Oranje Kruis
IKK-Proof
Alle medewerkers tegelijk opgeleid
Zakelijk portaal voor contactpersonen

Wie kan de Incompanycursus BHV Kinderopvang volgen?

De Incompanycursus BHV Kinderopvang is speciaal voor de kinderopvang die meerdere medewerkers of gastouders tegelijk wil opleiden tot bedrijfshulpverlener binnen een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, naschoolse opvang, basisschool, gastouders of andere kinderopvanglocaties. Een cursus BHV Kinderopvang op locatie kan met een groep van minimaal 8 tot maximaal 14 medewerkers.

Wil je minder dan 8 medewerkers opleiden? 
Plan dan in via open inschrijving voor de cursus BHV Kinderopvang

Hebben jouw medewerkers al een certificaat Eerste Hulp aan kinderen?
Dan is de Incompany cursus BHV Brand en Ontruiming voldoende om een geldig BHV-certificaat te verkrijgen.

Bedrijfshulpverlening voor de kinderopvang

De cursus BHV Kinderopvang bestaat uit 6 tot 8 uur online leren en een praktijktraining van 6 uur op eigen locatie.

Online theorie
In de theorie wordt de EHBO bij baby’s en kinderen en BHV Brand en Ontruiming behandeld. Denk aan reanimeren bij kinderen, het gebruik van een AED, brandontruiming en communicatie in noodsituaties. Met tekst, video en beelden wordt de theorie gepresenteerd en is gemakkelijk te volgen op je mobiel, tablet of desktop. Tussendoor even stoppen? Geen probleem, het systeem onthoudt waar je gebleven bent. De meeste cursisten behalen de basistheorie in zo’n 6 tot 8 uur.  De theoriekennis wordt altijd met een eindtoets beoordeeld. Na het behalen van de eindtoets, met een minimale score van 80%, mag je deelnemen aan de praktijktraining.

Praktijktraining
Tijdens praktijktraining oefen je samen met de medecursisten de communicatie en alarmering bij incidenten, een kinderopvang ontruimen, kinderen te reanimeren en kinderletsels te behandelen. Tijdens de praktijktraining worden cursisten beoordeeld of voldoende kennis en vaardigheden hebben over kinder-EHBO, brand en ontruiming.

Certificaat BHV Kinderopvang

Hebben de cursisten zowel de online theorie als de praktijktraining succesvol afgerond? Dan ontvangen de cursisten twee digitale persoonsgebonden certificaten: Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis en BHV Brand en Ontruiming van Savitae. Beide certificaten zijn twee jaar geldig.

Offerte op maat

Voor iedere organisatie zijn de wensen voor een cursus weer anders. Savitae heeft verschillende mogelijkheden, en kunnen hierdoor de meest passende oplossing aan onze klanten aanbieden.

Offerte aanvragen?

Yolanda, Christiaan en Arjan bespreken graag alle mogelijkheden.

Bel: 088-603 0 603  

of stuur ons een bericht.