EHBO bij volwassenen Incompany

4.4/5
Online theorie

4 tot 6 uur

Praktijktraining

4 uur

Certificaat

Het Oranje Kruis

Geldigheid

2 jaar

Train jouw medewerkers op eigen locatie om te reanimeren en levensreddend te handelen bij ongevallen bij volwassenen.

Wil je een EHBO cursus op eigen locatie? Wil je meerdere medewerkers of mensen tegelijk opleiden tot eerstehulpverlener bij volwassenen? Of een alternatieve teambuildingactiviteit? Met de incompanycursus EHBO bij volwassenen komt Savitae naar je toe.

Tijdens de cursus wordt de groep getraind tot eerstehulpverlener bij volwassenen. Zij leren levensreddend handelen bij ongelukken die op werk, thuis of op straat gebeuren. Denk aan vallen van een trap, verslikken en verbranding. Zo zijn de medewerkers goed voorbereid voor levensbedreigende situaties op de werkvloer en andere plekken.

Waarom de incompanycursus bij Savitae?

Online theorie te volgen in eigen tempo
Slagingspercentage van 98%
Beschikbaar op de mobiel, tablet en desktop
Praktijktrainingen op eigen locatie
Officieel gecertificeerd door Het Oranje Kruis
Alle medewerkers tegelijk opgeleid
Zakelijk portaal voor contactpersonen

Wie kan de incompanycursus EHBO bij volwassenen volgen?

De cursus is voor iedereen die meerdere personen tegelijk willen opleiden tot eerstehulpverlener bij volwassenen. Een EHBO cursus op locatie kan met een groep van minimaal 8 tot maximaal 14 personen. Tijdens deze cursus kunnen zowel deelnemers voor de basis als de herhalingscursus deelnemen.

Wil je minder dan 8 personen opleiden? 
Plan dan in via open inschrijving  cursus EHBO bij volwassenen  op één van onze locaties. 

De medewerkers ook trainen voor bedrijfshulpverlening? 
Dan past de incompany BHV basiscursus beter bij jouw wensen.

Inhoud van de incompany EHBO cursus 

De cursus EHBO bij volwassenen bestaat uit 4 tot 6 uur online leren en 4 uur praktijktraining op eigen locatie. In de online theorie worden de veelvoorkomende letsels bij volwassenen en de levensreddende handelingen behandeld. Tijdens de praktijktraining oefen je samen met de andere cursisten onder andere de reanimatie, het gebruik van de AED en leer je verbanden aanleggen.

Online theorie
De cursus EHBO bij volwassenen begint met online theorie over de veelvoorkomende letsels, de reanimatie en het gebruik van de AED.  Dit kun je gemakkelijk op mobiel, tablet of desktop in je eigen tempo volgen. De theorie wordt met tekst, video en beelden gepresenteerd. Tussendoor even stoppen? Geen probleem, het systeem onthoudt waar je gebleven bent. De meeste cursisten zijn zo’n 4 tot 6 uur bezig om de online theorie te behalen. De theoriekennis wordt altijd met een eindtoets beoordeeld. Na het behalen van de eindtoets, met een minimale score van 80%, mag je deelnemen aan de praktijktraining

Praktijktraining
Tijdens de praktijktraining laat een EHBO-instructeur zien hoe je eerste hulp handelingen in verschillende situaties moet toepassen. Samen met je medecursisten ga je deze EHBO-handelingen oefenen. Ben je ook voor de praktijktraining geslaagd dan ontvang je het (digitale) certificaat Levensreddend Handelen van Het Oranje Kruis. Het certificaat is twee jaar geldig.

Offerte op maat

Voor iedere organisatie zijn de wensen voor een cursus weer anders. Savitae heeft verschillende mogelijkheden, en kunnen hierdoor de meest passende oplossing aan onze klanten aanbieden.

Offerte aanvragen?

Yolanda, Christiaan en Arjan bespreken graag alle mogelijkheden.

Bel: 088-603 0 603  

of stuur ons een bericht.