EHBO voor gastouders Incompany

4.8/5
Online theorie

4 tot 6 uur

Praktijktraining

4 uur

Certificaat

Het Oranje Kruis

Geldigheid

2 jaar

Train meerdere gastouders op eigen locatie om eerste hulp te verlenen bij kinderongevallen en reanimatie bij baby’s en kinderen.

Wil je een kinder-EHBO cursus op eigen locatie? Wil je meerdere gastouders tegelijk opleiden tot eerstehulpverleners bij kinderen? Wil je zorgen dat alle gastouders voldoen aan de wet IKK? Met Incompanycursus: EHBO voor Gastouders komt Savitae naar je toe.

Tijdens de cursus worden de gastouders getraind tot eerstehulpverlener bij kinderen. Zij leren hoe te handelen bij kinderongevallen. Denk aan vallen, vergiftiging, verbranding, verstikking en verdrinking. Zo voldoen de gastouders aan de wet IKK en zijn ze goed voorbereid op meest voorkomende ongevallen bij baby’s en kinderen.

Waarom een incompanycursus EHBO voor gastouders bij Savitae?

Officieel gecertificeerd door Het Oranje Kruis
Erkend door de GGD
Slagingspercentage van 98%
Alle gastouders tegelijk opgeleid
Certificaat is twee jaar geldig
Zakelijk portaal voor contactpersonen

Wie kan de kinder-EHBO cursus volgen?

Deze kinder-EHBO cursus is speciaal voor gastoudersbureaus die meerder gastouders tegelijk wilt opleiden tot eerstehulpverlener bij kinderen. Gastouders zijn wettelijk verplicht om kennis en vaardigheden te hebben van eerste hulp verlenen met kinderongevallen en reanimatie bij baby’s en kinderen. Een EHBO cursus op locatie kan met een groep van minimaal 8 tot maximaal 14 personen.

Wil je minder dan 8 mensen opleiden?
Plan dan in via open inschrijving: cursus EHBO voor Gastouders op één van onze locaties.

Keuze uit klassikaal of online theorie

De EHBO cursus voor Gastouders begint met theorie over de meest voorkomende letsels bij baby’s en kinderen, de reanimatie en het gebruik van de AED. Je kunt kiezen om de theorie online of klassikaal te volgen.

Theorie: online
De online training biedt je de mogelijkheid om de theorie van EHBO bij kinderen op je eigen tempo te volgen. De theorie wordt met tekst, video en beelden gepresenteerd en is gemakkelijk te volgen op je mobiel, tablet of desktop. Tussendoor even stoppen? Geen probleem, het systeem onthoudt waar je gebleven bent. De meeste gastouders zijn zo’n 4 tot 6 uur bezig om de online theorie te behalen. Nadat je de theorie volledig hebt afgerond en de eindtoets hebt behaald met een minimale score van 80% kun je deelnemen aan de praktijktraining.

Praktijktraining
Na het behalen van je theorie volg je op eigen locatie de praktijktraining. Tijdens de praktijktraining ga je alle eerste hulp handelingen uit de theorie oefenen met je medecursisten. Tijdens de praktijktraining beoordeelt de EHBO-instructeur of je bekwaam bent om alle EHBO-handelingen uit te voeren. Slaag je? Dan ontvang je het digitale certificaat Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis. Dit certificaat is twee jaar geldig.

Liever een klassikale cursus?

Je kunt er ook voor kiezen om de cursus Eerste Hulp aan kinderen klassikaal te organiseren op je eigen locatie. Tijdens deze dag van 8 uur behandelt de instructeur de theorie en wordt de praktijk geoefend. Tijdens de praktijk beoordeelt de EHBO-instructeur of de deelnemers bekwaam zijn om alle EHBO-handelingen uit te voeren. Zijn ze competent? Dan ontvangen zij het digitale certificaat Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis. Dit certificaat is twee jaar geldig.

De theorie welke tijdens de klassikale cursus wordt behandeld is, door de kortere tijd, minder uitgebreid dan de cursisten krijgen in de online theorie.

Offerte op maat

Voor iedere organisatie zijn de wensen voor een cursus weer anders. Savitae heeft verschillende mogelijkheden, en kunnen hierdoor de meest passende oplossing aan onze klanten aanbieden.

Offerte aanvragen?

Yolanda, Christiaan en Arjan bespreken graag alle mogelijkheden.

Bel: 088-603 0 603  

of stuur ons een bericht.