Onderdeel van Eerste Hulp Groep | In samenwerking met Het Oranje Kruis

Diploma Eerste Hulp

Wil je alles leren over Eerste Hulp bij zowel volwassenen als kinderen? Volg dan een cursus Diploma Eerste Hulp. Deze cursussen zijn inclusief reanimatie en het gebruik van de AED.

Diploma Eerste Hulp Cursussen

Alle Diploma Eerste Hulp cursussen

Cursus Diploma Eerste Hulp
meest compleet
Diploma Eerste Hulp
Cursus Diploma Eerste Hulp herhaling
Diploma Eerste Hulp herhaling
Diploma Eerste Hulp groepscursus
Diploma Eerste Hulp groepscursus

Met de uitgebreide EHBO-cursus van Savitae, Diploma Eerste Hulp, weet jij alles op EHBO-gebied. Na het volgen van deze cursus handel je juist in noodsituaties zoals eerste hulp verlenen bij een reanimatie van kind of volwassene, veelvoorkomende letsels en het verbinden van wonden. Kies uit het soort EHBO-diploma dat bij jouw wensen en behoeften past: basis, herhaling of groepscursus. 

Doelgroep 

Het Diploma Eerste Hulp is voor iedereen die uitgebreid wil leren over het lenen van eerste hulp aan volwassenen én kinderen. Dit kan beroepsmatig zijn als je bijvoorbeeld werkzaam bent in de beveiliging, als ambulancechauffeur of zwemleraar. Zolang je ouder bent dan 16 jaar, kun je deze cursus ook prima volgen als particulier zonder dat het met je beroep te maken heeft.  

Bij Savitae kun je direct met jouw EHBO-cursus beginnen. Ben je al in het bezit van een diploma? Twijfel niet en start de herhaalcursus Diploma Eerste Hulp om jouw EHBO-kennis actueel te houden. Zo blijf jij bekwaam in het uitvoeren van eerstehulpverlening! 

Erkend door Het Oranje Kruis 

Savitae is officieel partner van Het Oranje Kruis. Daardoor kunnen we garanderen dat onze EHBO-cursussen van goede kwaliteit zijn om zo de beste EHBO-kennis over te brengen aan cursisten. De uitgebreide EHBO-cursus Diploma Eerste Hulp wordt afgerond door een examen waarbij een onafhankelijk examenteam van Het Oranje Kruis de cursisten beoordeelt op hun EHBO-kennis.  

Het Oranje Kruis is in 1909 opgericht op initiatief van ZKH-prins Hendrik en is een onafhankelijke stichting (met het predicaat koninklijk) en dé autoriteit op het gebied van eerstehulpverlening in Nederland. De stichting zorgt ervoor dat steeds meer burgers bekwaam zijn in het verlenen van goede eerste hulp met als doel om gezondheidsschade te voorkomen en te beperken.  

Ongeveer 350.000 Nederlanders hebben al een erkend diploma en/of certificaat van Het Oranje Kruis. Schrijf je nu in voor de EHBO-cursus Diploma Eerste Hulp bij Savitae om jouw EHBO-diploma te halen!