Onderdeel van Eerste Hulp Groep | In samenwerking met Het Oranje Kruis

EHBO voor gastouders

Na het volgen van de cursus EHBO voor Gastouders weet jij hoe je moet handelen in geval van een ernstig ongeval.

Cursus EHBO voor Gastouders

Alle EHBO voor gastouders cursussen

Cursus EHBO voor Gastouders
EHBO voor Gastouders
Cursus EHBO voor Gastouders + herken kinderziektes
voordeel bundel
EHBO voor Gastouders met Herken Kinderziektes
Cursus EHBO voor Gastouders herhaling
EHBO voor Gastouders herhaling
Cursus EHBO voor Gastouders herhaling + herken kinderziektes
EHBO voor Gastouders herhaling + Herken Kinderziektes
EHBO voor Gastouders groepscursus
EHBO voor Gastouders groepscursus

Wil je graag leren hoe je eerste hulp aan baby’s en kinderen moet verlenen? Het ergste wat er kan gebeuren is een ongeluk met een kind waar jij verantwoordelijk voor bent. Helaas gebeuren er jaarlijks nog te veel ongelukken met kinderen. Door snel en juist te handelen kun je ze een hoop stress en pijn besparen. Na het volgen van de cursus EHBO voor Gastouders weet jij precies hoe je moet handelen in noodsituaties. 

Doelgroep 

Savitae heeft de cursus EHBO voor Gastouders samengesteld voor iedereen die beroepsmatig met kinderen werkt als gastouder. Of je oppast op baby’s of iets grotere kinderen maakt niet uit, de EHBO-cursus behandelt het allemaal.  

Erkend door de GGD 

De Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) zet zich in voor de gezondheid van alle inwoners in Nederland. Duizenden professionals zoals artsen, onderzoekers en beleidsmakers werken dagelijks om dit waar te maken. Dit doen ze onder andere door vaccinatieprogramma’s op te zetten, bevolkingsonderzoeken uit te voeren, ondersteuning te bieden bij stoppen met roken of de luchtkwaliteit te monitoren. Daarnaast inspecteert de GGD jaarlijks of een gastouder voldoet aan alle kwaliteitseisen die bij het werk horen. 

In het bezit zijn van een geldig EHBO-certificaat is één van deze eisen. De cursus EHBO voor Gastouders is erkend door de GGD. Dat betekent dat jij na deze cursus een geldig EHBO-certificaat in handen hebt om je werk als gastouder voort te zetten.