Onderdeel van Eerste Hulp Groep | In samenwerking met Het Oranje Kruis

EHBO bij baby's en kinderen

Bij een cursus EHBO bij baby’s en kinderen leer je van alles over reanimatie en de meest voorkomende letsels bij baby’s en kinderen te behandelen.

ehbo-bij-babys-en-kinderen

Alle EHBO bij baby's en kinderen cursussen

Cursus EHBO bij baby's en kinderen
EHBO bij baby's en kinderen
Cursus EHBO bij baby's en kinderen + herken kinderziektes
meest gekozen
EHBO bij baby's en kinderen + Herken Kinderziektes
Cursus EHBO bij baby's en kinderen herhaling
EHBO bij baby's en kinderen herhaling
Cursus EHBO bij baby's en kinderen herhaling + herken kinderziektes
voordeel bundel
EHBO bij baby's en kinderen herhaling + Herken Kinderziektes
EHBO bij baby's en kinderen groepscursus
EHBO bij baby's en kinderen groepscursus

Als je vaak in de buurt bent van baby’s en/of kinderen is oplettendheid zeer belangrijk. Kinderen bekijken de wereld met grote, nieuwsgierige ogen: Is dit eetbaar? Kan ik hierop klimmen? Na het volgen van een cursus EHBO bij baby’s en kinderen weet jij precies hoe je moet handelen als er een ongeluk gebeurt terwijl ze de wereld ontdekken. Bekijk alle opties die Savitae te bieden heeft en kies de cursus die het best bij jou past!  

Doelgroep 

De cursus EHBO bij baby’s en kinderen is niet alleen voor als je beroepsmatig met kinderen omgaat, zoals de kinderopvang, sportverenigingen en au-pairs. EHBO voor ouders kan ook heel handig zijn, want dan kan jij de kleine extra veiligheid bieden. Dit geldt ook voor familie, vrienden of zelfs buren als er veel kinderen in de buurt wonen. Kinder-EHBO bij Savitae is voor iedereen!   

Weet wat je leert  

Iedere EHBO-cursus bij Savitae leert je om in zoveel mogelijk situaties eerste hulp te kunnen verlenen. De focus ligt op de herkenning, het verschil zien tussen soortgelijke omstandigheden en het juist kunnen handelen bij ongevallen. Er wordt een verscheidenheid aan onderwerpen behandeld waaronder reanimatie bij kinderen met AED, vergiftigingen en diverse soorten wonden.  

Je kunt naast EHBO bij baby’s en kinderen ook nog de extra e-learning Herken Kinderziektes erbij nemen. Met deze e-learning erbij leer je niet alleen kinder-EHBO, maar ook nog eens over 20 kinderziektes. Hierdoor kun je ziektes zoals spruw, buikgriep, rodehond, krentenbaard en mazelen herkennen en weet jij wat je voor een ziek kind kunt doen.