Onderdeel van Eerste Hulp Groep | In samenwerking met Het Oranje Kruis

EHBO voor de kraamzorg

Met de cursus EHBO voor de Kraamzorg ben jij als professional in staat om eerste hulp te verlenen bij kraamgezinnen. 

Cursus EHBO voor de Kraamzorg

Alle EHBO voor de kraamzorg cursussen

Cursus EHBO voor de Kraamzorg
meest gekozen
EHBO voor de Kraamzorg
Cursus EHBO voor de Kraamzorg herhaling
EHBO voor de Kraamzorg herhaling
EHBO voor de Kraamzorg groepscursus
EHBO voor de Kraamzorg Groepscursus

Met de cursus EHBO voor de Kraamzorg ben jij als professional helemaal bij met je kennis. Je werkt dagelijks met pasgeboren baby’s, de kraamvrouw en overige kraamgezinsleden. Helaas kunnen er ook ongelukken gebeuren tijdens het uitvoeren van je werk, daarom heeft Savitae de cursus EHBO voor de Kraamzorg ontwikkeld.  

Doelgroep 

De cursus EHBO voor de Kraamzorg is, je raadt het al, speciaal samengesteld voor diegene werkzaam in de kraamzorg. We leren je uitgebreid hoe je moet reanimeren bij kinderen en volwassenen (met gebruik van een AED). Je werkt natuurlijk niet alleen met baby’s, maar ook met volwassenen. Volgens de ABCDE-methode kun jij efficiënt, gericht en vol zelfvertrouwen eerste hulp verlenen. Weet je niet wat de ABCDE-methode is? Geen probleem, tijdens de cursus EHBO voor de Kraamzorg wordt alles duidelijk. 

Erkend door Kenniscentrum Kraamzorg 

Ruim 8.500 kraamverzorgenden en hun kraamorganisaties zetten zich in voor de Nederlandse Geboortezorg. Het Kenniscentrum Kraamzorg gaat binnen de kraamzorgsector over de inhoud van de kraamzorg en zorgt dat de kraamverzorgenden hun kennis over het vak actueel houden.  

De cursus EHBO voor de Kraamzorg is erkend door het Kenniscentrum Kraamzorg. Daardoor kan Savitae garanderen dat deze cursus de kwaliteit heeft die je als professional in de kraamzorg nodig hebt inclusief de benodigde maximale 8 PE-punten.