Onderdeel van Eerste Hulp Groep | In samenwerking met Het Oranje Kruis

EHBO bij volwassenen

De meeste ongelukken gebeuren in- en om het huis. Door het volgen van een cursus EHBO bij volwassenen weet jij wat je moet doen bij de meest voorkomende ongelukken en handel je vol zelfvertrouwen in ernstige situaties.

EHBO bij Volwassenen Cursussen

Alle EHBO bij volwassenen cursussen

Cursus Diploma Eerste Hulp
meest compleet
Diploma Eerste Hulp
Cursus Diploma Eerste Hulp herhaling
Diploma Eerste Hulp herhaling
Diploma Eerste Hulp groepscursus
Diploma Eerste Hulp groepscursus
Cursus Levensreddend Handelen
Levensreddend Handelen
Cursus Levensreddend Handelen + Eerste Hulp aan Sporters
voordeel bundel
Levensreddend Handelen + Eerste Hulp aan Sporters
Cursus Levensreddend Handelen herhaling
Levensreddend Handelen herhaling
Cursus Levensreddend Handelen herhaling + Eerste Hulp aan Sporters
Levensreddend Handelen herhaling + Eerste Hulp aan Sporters
Levensreddend Handelen groepscursus
Levensreddend Handelen groepscursus
Cursus Reanimatie bij volwassenen
Reanimatie bij volwassenen

Wat kun jij betekenen voor iemand in een noodsituatie? Haal een EHBO-diploma bij Savitae en jij weet precies hoe je moet handelen bij een calamiteit. Door snel te reageren en eerste hulp toe te passen in geval van reanimatie, ernstig bloedende wonden en ander letsel, red jij wellicht iemands leven! Bekijk onze opties en kies voor de cursus die bij jou past.  

Doelgroep 

De cursussen EHBO bij Volwassenen zijn voor iedereen ouder dan 16 jaar. Het kan zijn dat je een cursus beroepsmatig nodig hebt als je bijvoorbeeld werkzaam bent in de beveiliging, als ambulancechauffeur of zwemleraar. In dat geval is de uitgebreide EHBO-cursus Diploma Eerste Hulp een goede keuze. Ook is het prima om als particulier EHBO te leren zonder dat het met je beroep te maken heeft. Het kunnen uitvoeren van eerstehulpverlening is voor iedereen handig om te leren! 

Genoeg keuze bij Savitae 

Bij Savitae heb je genoeg cursussen die vallen onder EHBO bij Volwassenen. Ga je voor de uitgebreide EHBO-cursus Diploma Eerste Hulp of toch de kleinere, maar zeker niet onbelangrijke, cursus Levensreddend Handelen? Voor de sporters (of sportinstructeurs) onder ons is er ook een e-learning beschikbaar om goede eerste hulp te verlenen bij sportongevallen. Ben je te druk voor een uitgebreide EHBO-cursus, maar wil je toch je medemens kunnen helpen? Start dan onze kortere cursus Reanimatie bij Volwassenen. Tijdens deze EHBO-cursus leer je hartmassage, beademing uitvoeren en hoe je een AED inzet in noodsituaties.