Diploma Eerste Hulp Herhaling

4 tot 6 uur online leren
8 uur praktijktraining
Diploma Oranje Kruis
€ 195,00

Over de cursus

Bij de herhalingscursus Diploma Eerste Hulp herhaal je in 4 uur online leren en 8 uur praktijk alle kennis die je in het verleden hebt opgedaan en ben je weer op de hoogte van de nieuwste richtlijnen en handelingen. Om deel te mogen nemen aan een herhalingscursus Diploma Eerste Hulp dien je in het bezit te zijn van een geldig (niet verlopen) Diploma Eerste Hulp van het Oranje Kruis

Snel je EHBO halen?
Plan direct jouw cursus!

Wil meer je weten?

Vraag het Sanne,
onze digitale assistente.

Theorie

De herhalingscursus Diploma Eerste Hulp start met ongeveer 4 uur online theorie. Tijdens het volgen van de online theorie ga je opnieuw aan de slag met de verschillende EHBO onderdelen en leer je de theorie volgens de laatste EHBO richtlijnen. Tussendoor even stoppen? Geen probleem, het systeem onthoudt waar je gebleven bent.

Praktijk

Nadat je met goed gevolg de online theorie hebt doorlopen en de eindtoets hebt behaald, volg je op één van onze ruim 15 locaties de praktijktraining. Ben je ook voor de praktijktraining geslaagd, dan ontvang je de verlening van het Diploma Eerste Hulp van het Oranje Kruis. Het diploma Eerste Hulp van het Oranje Kruis is twee jaar geldig.

Certificaat

Na het met succes afronden van deze cursus wordt de geldigheid van jou Diploma Eerste Hulp incl. de aantekening Eerste Hulp aan Kinderen van het Oranje Kruis met twee jaar verlengd.

Wat leer je?

Al deze onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod: Reanimatie van een volwassen slachtoffer, Reanimatie van een baby, het gebruik van de AED, Stoornissen in het bewustzijn, Actieve bloedingen, Ademhaling controleren, Shock, Uitwendige wonden, Brandwonden, Elektriciteitsletsel, Kneuzing en verstuiking, Wervelletsels, Oog-, neus-, oor- en tandletsels, Oververhitting en onderkoeling, Bevriezing, Vergiftiging, Steken en beten, Botbreuken en ontwrichtingen, Belangrijke punten, Beroerte, Bewustzijn controleren, Epileptische aanval, Hartklachten, Hoofdpijn, Koorts en koortsstuipen, Luchtwegbelemmering, Misselijkheid en braken, Prioriteiten bij EHBO, Schedel- en hersenletsel, Shock, Stikken, Vergiftiging, Verslikken en de Vitale functies

Boekje Bestellen?

Eerste Hulp aan Kinderen van het Oranje Kruis

Optioneel kun je het boekje Eerste Hulp aan kinderen van het Oranje Kruis mee bestellen. Handig als naslagwerk of ter ondersteuning bij de e-learning. Het boekje kost € 21,95 en wordt gratis per PostNL bezorgt.

Mocht je vragen hebben?
Vraag het aan Sanne!

Onze digitale assistente kun
je mailen op sanne@savitae.nl