fbpx

EHBO bij Baby’s en Kinderen Incompany

4 tot 6 uur online leren
4 uur praktijktraining
Certificaat Oranje Kruis
€ 1025,-

Over de cursus

De cursisten leren te reanimeren en EHBO bij baby’s en kinderen te verlenen. De incompany cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen bestaat uit 4 tot 6 uur online leren en 4 uur praktijktraining. In de online theorie worden de veelvoorkomende letsels bij baby’s en kinderen en de reanimatie met AED behandeld. Tijdens de praktijktraining oefenen de deelnemers oa de reanimatie met gebruik van de AED en leren ze verbanden aanleggen.

Groepscursus

Maximaal 14 deelnemers per cursus

Cursus op jullie eigen locatie

Snel jullie EHBO halen?
Al mogelijk binnen twee weken

Wil meer je weten?

Vraag het Sanne,
onze digitale assistente.

Theorie

Tijdens de online theorie, welke wanneer het uitkomt thuis of op het werk gevolgd kan worden, bereid de deelnemers voor op de meest voorkomende ongelukken en leren ze de theorie van oa de reanimatie. Nadat ze de theorie volledig hebben afgerond en de eindtoets hebben behaald ontvangen ze het startbewijs voor de praktijktraining. Tussendoor even stoppen? Geen probleem, het systeem onthoudt waar de deelnemer gebleven is.

Praktijk

Na het met succes afronden van de online theorie volgen de deelnemers op jullie eigen locatie de praktijktraining. Tijdens de praktijktraining onder leiding van een ervaren EHBO-instructeur oefenen de deelnemers de reanimatie met gebruik van de AED, hoe te handelen bij een verslikking en bij een bewusteloos slachtoffer in een noodsituatie. Ook worden de onderwerpen bloedingen, huidwonden en kleine ongevallen behandeld.

Certificaat

Na het met succes afronden van deze cursus ontvangen de deelnemers het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen van Het Oranje Kruis.

Wat leer je?

In deze cursus worden de volgende onderdelen behandeld: Actieve bloedingen, Allergische reactie, Astma en benauwdheid, Insectensteek, Bijtwonden, Bloedneus, Botbreuken en ontwrichting, Brandwonden, Elektriciteitsletsels, Epileptische aanval, Hoofdpijn, Kleine beknelling, Kleine en grote wonde, Kneuzing en verstuiking, Koorts en koortsstuipen, Kwallensteek, Oogletsel en Oorpijn, Reanimatie met AED en Verslikking

Mocht je vragen hebben?
Vraag het aan Sanne!

Onze digitale assistente kun
je mailen op sanne@savitae.nl

Scroll naar top