EHBO bij Baby’s en Kinderen met Herken Kinderziektes

6 tot 9 uur online leren
4 uur praktijktraining
Certificaat Oranje Kruis
€ 124,50

Over de cursus

Leer EHBO aan Kinderen te verlenen en doe kennis op over meer dan 20 kinderziektes. Na het aanmelden voor deze cursus krijg je toegang tot twee online cursussen en de praktijktraining EHBO bij baby’s en kinderen. De totale duur van de online cursussen is ongeveer 6 tot 9 uur. De praktijktraining duurt 4 uur.

Snel je EHBO halen?
Plan direct jouw cursus!

Wil meer je weten?

Vraag het Sanne,
onze digitale assistente.

Theorie

Bij het doorlopen van de online theorie worden alle onderdelen van de EHBO bij baby’s en kinderen behandelt en doe je kennis op over meer dan 20 kinderziektes. Nadat je de theorie volledig hebt afgerond en de eindtoets hebt behaald ontvang je per email het startbewijs voor de praktijktraining. Tussendoor even stoppen? Geen probleem, het systeem onthoudt waar je gebleven bent.

Praktijk

Nadat je met goed gevolg de online theorie hebt doorlopen en de eindtoets hebt behaald, volg je op één van onze ruim 40 locaties de praktijksessie. Ben je ook voor de praktijksessie geslaagd dan ontvang je het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen van het Oranje Kruis. Het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen van het Oranje Kruis is twee jaar geldig.

Certificaat

Na het met succes afronden van deze cursus ontvang je het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen van het Oranje Kruis.

Wat leer je?

In deze cursus worden de volgende onderdelen behandeld: Actieve bloedingen, Allergische reactie, Astma/Benauwdheid, Insectensteek, Bijtwonden, Bloedneus, Botbreuken/Ontwrichting, Brandwonden, Vreemd voorwerp in de keel, Elektriciteitsletsels, Epileptische aanval, Hoofdpijn, Kleine beknelling, Kleine en Grote wonden, Kneuzing/Verstuiking, Koorts/Koortsstuipen, Kwallensteek, Oogletsel en Oorpijn, Reanimatie met gebruik AED en meer dan 20 kinderziektes

Boekje Bestellen?

Eerste Hulp aan Kinderen van het Oranje Kruis

Optioneel kun je het boekje Eerste Hulp aan kinderen van het Oranje Kruis mee bestellen. Handig als naslagwerk of ter ondersteuning bij de e-learning. Het boekje kost € 21,95 en wordt gratis per PostNL bezorgt.

Mocht je vragen hebben?
Vraag het aan Sanne!

Onze digitale assistente kun
je mailen op sanne@savitae.nl