EHBO bij Baby’s en Kinderen met Savitae certificaat

4 tot 6 uur online leren
4 uur praktijktraining
Certificaat Savitae
€ 97,50

Over de cursus

Leer reanimeren en EHBO bij baby’s en kinderen te verlenen. De cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen bestaat uit 4 tot 6 uur online leren en 4 uur praktijktraining. In de online theorie worden de veelvoorkomende letsels bij baby’s en kinderen, de reanimatie en het gebruik van de AED behandeld. Tijdens de praktijktraining oefen je onder andere de reanimatie, het gebruik van de AED en leer je verbanden aanleggen.

Snel je EHBO halen?
Plan direct jouw cursus!

Wil meer je weten?

Vraag het Sanne,
onze digitale assistente.

Theorie

Tijdens de online theorie, welke je wanneer het jou uitkomt thuis of op het werk kunt volgen, wordt je voorbereid op de meest voorkomende ongelukken. En leer je op een interactieve wijze de theorie van onder anderen de reanimatie.
Nadat je de theorie volledig heb afgerond en de eindtoets hebt behaald ontvang je het startbewijs voor de praktijktraining.

Praktijk

Na het afronden van de online theorie kun je deelnemen aan de praktijktraining. Onze praktijktraining is praktijkgericht, samen met de medecursisten, oefen je de reanimatie, de AED te gebruiken, hoe te handelen bij een verslikking/verstikking, en bij een bewusteloos slachtoffer in een noodsituatie. Ook worden de onderwerpen bloedingen, huidwonden en kleine ongevallen behandeld.

Certificaat

Let op: Na het met succes afronden van deze cursus ontvang je het certificaat EHBO bij Baby’s en Kinderen van Savitae. Ben je gastouder of werk je in de kinderopvang kies dan voor de cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen + Oranje Kruis certificaat. Heb je je ingeschreven voor deze cursus, en wil je toch het certificaat van het Oranje Kruis ontvangen? Neem dan voor de praktijktraining contact op met onze klantenservice.

Wat leer je?

In deze cursus worden de volgende onderdelen behandeld: Actieve bloedingen, Allergische reactie, Astma/Benauwdheid, Insectensteek, Bijtwonden, Bloedneus, Botbreuken/Ontwrichting, Brandwonden, Vreemd voorwerp in de keel, Elektriciteitsletsels, Epileptische aanval, Hoofdpijn, Kleine beknelling, Kleine en Grote wonden, Kneuzing/Verstuiking, Koorts/Koortsstuipen, Kwallensteek, Oogletsel en Oorpijn, Reanimatie met gebruik AED.

Boekje Bestellen?

Eerste Hulp aan Kinderen van het Oranje Kruis

Optioneel kun je het boekje Eerste Hulp aan kinderen van het Oranje Kruis mee bestellen. Handig als naslagwerk of ter ondersteuning bij de e-learning. Het boekje kost € 21,95 en wordt gratis per PostNL bezorgt.

Mocht je vragen hebben?
Vraag het aan Sanne!

Onze digitale assistente kun
je mailen op sanne@savitae.nl