fbpx

EHBO voor Gastouders Incompany

4 tot 6 uur online leren
4 uur praktijktraining
Certificaat Oranje Kruis
€ 1025,-

Over de cursus

De cursisten leren te reanimeren en EHBO bij baby’s en kinderen te verlenen. De incompany cursus EHBO voor Gastouders bestaat uit 4 tot 6 uur online leren en 4 uur praktijktraining. In de online theorie worden de veelvoorkomende letsels bij baby’s en kinderen, de reanimatie en het gebruik van de AED behandelt. Tijdens de praktijksessie oefenen de deelnemers onder andere de reanimatie, het gebruik van de AED en leren ze verbanden aanleggen.

Groepscursus

Maximaal 14 deelnemers per cursus

Cursus op jullie eigen locatie

Snel jullie EHBO halen?
Al mogelijk binnen twee weken

Wil meer je weten?

Vraag het Sanne,
onze digitale assistente.

Theorie

Tijdens de online theorie, welke ze wanneer het uitkomt thuis of op het werk kunnen volgen, worden ze voorbereid op de meest voorkomende ongelukken. En leren ze de theorie van onder andere de reanimatie. Nadat ze de theorie volledig hebben afgerond en de eindtoets hebben behaald ontvangen ze het startbewijs voor de praktijksessie. Tussendoor even stoppen? Geen probleem, het systeem onthoudt waar de deelnemer is gebleven.

Praktijk

Na het met succes afronden van de online theorie volgen de deelnemers op jullie eigen locatie de praktijktraining. Tijdens de praktijktraining onder leiding van een ervaren EHBO-instructeur oefenen de deelnemers de reanimatie, gebruik van de AED , hoe te handelen bij een verslikking/verstikking, en bij een bewusteloos slachtoffer in een noodsituatie. Ook worden de onderwerpen bloedingen, huidwonden en kleine ongevallen behandeld.

Certificaat

Na het met succes afronden van deze cursus ontvangen de deelnemers het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen van Het Oranje Kruis.

Wat leer je?

In deze cursus worden de volgende onderdelen behandelt: Actieve bloedingen, AED bedienen, Allergische reactie, Astma en benauwdheid, Insectensteek, Bijtwonden, Bloedneus, Botbreuken en ontwrichting, Brandwonden, Doorslikken vreemd voorwerp, Elektriciteitsletsels, Epileptische aanval, Hoofdpijn, Kleine beknelling, Kleine en grote wonde, Kneuzing en verstuiking, Koorts en koortsstuipen, Kwallensteek, Oogletsel en Oorpijn

Mocht je vragen hebben?
Vraag het aan Sanne!

Onze digitale assistente kun
je mailen op sanne@savitae.nl

Scroll naar top