fbpx

Online cursus Eerste Hulp aan Kinderen

2 tot 3 uur online leren
Geen praktijktraining
Bewijs van deelnamen
€ 19,50

Over de cursus

Leer online wat je moet doen bij de meest voorkomende ongelukjes met kinderen in en om het huis. De online cursus volg je in 2 tot 3 uur en kun je in eigen tempo volgen.

Volledig online (geen praktijk-training)

Te volgen in je eigen tempo

Wil meer je weten?

Vraag het Sanne,
onze digitale assistente.

De online cursus

De korte online cursus Eerste Hulp aan Kinderen is speciaal bedoeld voor jonge en aanstaande ouders en oppas opa's en oma's. Na het volgen van deze cursus ben je voorbereid op veelvoorkomende ongelukjes in en om het huis. Tussendoor even stoppen? Geen probleem, het systeem onthoudt waar je gebleven bent. Wil je meer leren over EHBO kies dan voor de cursus EHBO bij baby’s en kinderen.

Voor wie is deze cursus?

Deze online cursus is bedoeld voor aanstaande en jonge ouders en oppas opa's en oma's die in een korte tijd willen weten wat ze moeten doen bij kleine ongelukjes bij kinderen in en om het huis.

Certificaat

Nadat je de online cursus Eerste Hulp aan Kinderen hebt doorlopen ontvang je per email een bewijs van deelname.

Wat leer je?

Onderwerpen die tijdens deze online cursus worden behandelt zijn: Actieve bloeding, Bloedneurs, Botbreuken en ontwrichting, Brandwonden, Doorslikken van een vreemd voorwerp, Elektriciteitsletsels, Kleine en grote wonden, Kneuzing en verstuiking, Koorts en koortsstuipen, Prioriteiten bij EHBO, Splinter verwijderen, Tandletsel, Vergiftiging, Verslikken en Voorwerp in neus of oor.

Mocht je vragen hebben?
Vraag het aan Sanne!

Onze digitale assistente kun
je mailen op sanne@savitae.nl

Scroll naar top