fbpx

Reanimatie bij Volwassenen

2 tot 3 uur online leren
2 uur praktijktraining
Certificaat Savitae
€ 59,50

Over de cursus

Leer een volwassenen te reanimeren en de AED te gebruiken. De cursus Reanimatie bij volwassenen bestaat uit 2 tot 3 uur online leren en 2 uur praktijktraining. Tijdens het volgen van de online theorie leer meer over acuut levens reddend handelen zoals bijvoorbeeld bij een hartstilstand.

Snel je EHBO halen?
Plan direct jouw cursus!

Wil meer je weten?

Vraag het Sanne,
onze digitale assistente.

Theorie

Bij het doorlopen van de online theorie worden alle onderdelen van de Reanimatie bij volwassenen behandeld. Nadat je de theorie volledig hebt afgerond en de eindtoets hebt behaald ontvang je per email het startbewijs voor de praktijktraining. Tussendoor even stoppen? Geen probleem, het systeem onthoudt waar je gebleven bent.

Praktijk

Nadat je met goed gevolg de online theorie hebt doorlopen en de eindtoets hebt behaald, volg je op één van onze ruim 15 locaties de praktijksessie. Ben je ook voor de praktijksessie geslaagd dan ontvang je het certificaat Reanimatie bij Volwassenen van Savitae. Het certificaat Reanimatie bij Volwassenen van Savitae is twee jaar geldig.

Certificaat

Na het met succes afronden van deze cursus ontvang je het certificaat Volwassenen van Savitae.

Boekje Bestellen?

Eerste Hulp aan Kinderen van het Oranje Kruis

Optioneel kun je het boekje Eerste Hulp aan kinderen van het Oranje Kruis mee bestellen. Handig als naslagwerk of ter ondersteuning bij de e-learning. Het boekje kost € 21,95 en wordt gratis per PostNL bezorgt.

Wat leer je?

Al deze onderwerpen worden tijdens de cursus behandeld:
No items found

Mocht je vragen hebben?
Vraag het aan Sanne!

Onze digitale assistente kun
je mailen op sanne@savitae.nl

Scroll naar top