Onderdeel van Eerste Hulp Groep | In samenwerking met Het Oranje Kruis

Wordt jij onze nieuwe

EHBO instructeur

Instructeur bij Savitae

Het vak instructeur EHBO/BHV is een prachtig beroep. Jij bent een belangrijke schakel tussen slachtoffers en professionele hulpverleners. Jij bent de instructeur geweest die Nederland leert om eerste hulp te verlenen bij ongevallen. Door jouw kennisoverdracht stel jij mensen in staat om levens te redden. Eigenlijk ben jij een held! Je vindt het jouw missie om particulieren en het bedrijfsleven alle aspecten van eerste hulp of bedrijfshulpverlening mee te geven.

Waarom Savitae?

Savitae is al jaren erkend partner van Het Oranje Kruis en tevens in bepaalde situaties zelf sparringpartner. Door de nauwe samenwerking is er een kwaliteitsstandaard ontwikkeld en mede hierdoor heeft Savitae kunnen groeien tot een zeer betrouwbare opleider, zelf tot één van de 4 grootste EHBO en BHV opleiders in Nederland. Voor jouw als instructeur is dit een goede basis om je werkzaamheden te kunnen voltooien en om je werkzaamheden te kunnen uitvoeren zorgen wij ervoor dat:

Salaris

Savitae bied een meer dan marktconform salaris, met goede pensioenregeling.

Balans

In loondienst als instructeur heb je een positieve werk én privé balans.

Vervoer

Uiteraard regelen wij een bedrijfsauto voor jou inclusief kilometer en reistijd vergoeding!

Opleidingsbudget

Wij vinden het belangrijk dat jij up to date blijft en voorzien jou in de nodige kennis!

Maak het verschil!

Elk mensen leven telt. Of het nu gaat om op een pleister te plakken of reanimeren met een AED, iedereen moet volgens jou in staat zijn om in ieder geval adequaat eerste hulp te verlenen. Voor bedrijfshulpverlening vind jij het belangrijk dat beginnende brandjes geblust kunnen worden en eventuele ontruimingen foutloos uitgevoerd kunnen worden tijdens calamiteiten. Het fijne aan een EHBO en BHV instructeur zijn, is de verscheidenheid van groepen waar les aan wordt gegeven. Waarbij je aan de ene kant een groep jonge ouders en grootouders aan het scholen bent, ben je aan de andere kant een groep beveiligers of medewerkers van een kinderopvang aan het scholen. Maar naast het scholen vind je het ook fijn om ondersteuning te verlenen bij de ontwikkeling van lesmateriaal en/of lesplannen. Geen eentonig werk, dat is wat jij als instructeur EHBO en BHV aanspreekt.

Kom jij voor een kopje koffie?

Spreekt het jou aan om te werken met een diversiteit aan klanten en ben jij minimaal 32 tot 40 uur per week beschikbaar? Dan nodigen we graag uit op ons nieuwe kantoor in Almere. We drinken een lekkere kop koffie en als er onderling een klik is dan verwelkomen we jou als instructeur EHBO/BHV én nieuw teamlid bij Savitae!