Onderdeel van Eerste Hulp Groep | In samenwerking met Het Oranje Kruis

Volg een EHBO cursus of BHV cursus in Nunspeet

Savitae maakt het volgen van een EHBO- of BHV-cursus in of rondom Nunspeet makkelijk voor je! Omdat onze praktijklocaties door heel Nederland te vinden zijn, hoef je nooit ver te reizen voor jouw cursus. Iedereen die EHBO of BHV wil leren kan altijd bij Savitae terecht!
Nederland

Volg jouw cursus in Nunspeet  

Wil je een cursus in of in de buurt van Nunspeet volgen? We maken je het zo makkelijk mogelijk. Savitae is één van de grootste EHBO-opleiders van Nederland. Of je nou een EHBO-cursus of BHV-cursus kiest, onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat iedere cursist vol zelfvertrouwen juist weet te handelen bij een ernstig ongeval. Met ons hoog slagingspercentage kan ook jij zelfverzekerd EHBO en/of BHV verlenen.  

Ben je al in bezit van een EHBO-certificaat of diploma? Kies dan voor één van onze herhalingscursussen in of rondom Nunspeet.  

Altijd een locatie bij jou in de buurt! 

Savitae verzorgt diverse EHBO-cursussen in of rondom Nunspeet, zoals Diploma Eerste Hulp en EHBO bij baby’s en kinderen. Een verscheidenheid aan onderwerpen komen aan bod tijdens onze cursussen. Denk aan: reanimeren (met AED), veelvoorkomende letsels, de Rautekgreep en veel meer!  

Ook onze BHV-cursussen zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar in en rondom Nunspeet. Tijdens een BHV-cursus leer je van alles over onder andere brandbestrijding, veilig ontruimen, alarmering en communicatie plus allerlei EHBO-skills zoals het gebruik van verbandmiddelen. Jij wordt diegene waar een bedrijf op kan vertrouwen in geval van nood.  

Door de toenemende vraag naar onze cursussen is het aantal locaties, waar je een cursus bij Savitae kunt volgen, hard aan het groeien. Met deze groei wordt het alsmaar makkelijker om een praktijklocatie bij jou in de buurt te vinden om een EHBO-cursus of BHV-cursus te volgen.  

Zit jouw woonplaats er toch niet tussen? Zoek dan op jouw woonplaats en zie alle opties bij jou in de buurt. 

Waarom een cursus bij Savitae

Cursussen in de buurt van Nunspeet

BHV Plus groepscursus
meest compleet
BHV Plus groepscursus
BHV Brand en Ontruiming groepscursus
BHV Brand en Ontruiming groepscursus
Cursus BHV Brand en Ontruiming
meest gekozen
BHV Brand en Ontruiming
Cursus BHV Kinderopvang Plus & EHBO bij baby's en kinderen groepscursus
meest compleet
BHV Kinderopvang Plus & EHBO bij baby's en kinderen groepscursus
Cursus BHV Kinderopvang & EHBO bij baby's en kinderen groepscursus
meest gekozen
BHV Kinderopvang & EHBO bij baby's en kinderen groepscursus
Cursus BHV Kinderopvang & EHBO bij baby's en kinderen herhaling
BHV Kinderopvang & EHBO bij baby's en kinderen herhaling
Cursus bhv-kinderopvang
BHV Kinderopvang & EHBO bij baby's en kinderen
BHV groepscursus
BHV groepscursus