Onderdeel van Eerste Hulp Groep | In samenwerking met Het Oranje Kruis

Werken bij Savitae

Door een toenemende vraag naar onze EHBO- en BHV-cursussen zoeken wij naar nieuwe collega’s! Kom jij ons team versterken?  

Werken bij Savitae

Zoek jouw droombaan

Filter op afdeling

Klantsupport met commerciële ambitie

Fulltime, Parttime
MBO, HBO
Ga jij de klantsupport versterken (24 - 40 uur) bij één van de 4 grootste EHBO-opleiders van Nederland? Kom bij werken bij Savitae en samen maken we het verschil! 

Commercieel Medewerker Binnendienst

Fulltime, Parttime
MBO
Savitae zoekt een gedreven commercieel medewerker die van aanpakken weet. Ben jij onze nieuwe collega?

Stage Marketing & Communication Specialist

Fulltime, Parttime
MBO, HBO
Ben je op zoek naar een gave stage? Kom dan stagelopen als marketing & communicatie specialist.

Instructeur BHV/EHBO

Fulltime, Parttime
MBO, HBO
Ben jij de enthousiaste BHV/EHBO instructeur met een instructeurs diploma van Het Oranje Kruis die wij zoeken?

Instructeur EHBO/BHV (ZZP)

ZZP
MBO, HBO
Wil jij graag anderen iets leren over BHV en EHBO? En kun jij ervoor zorgen dat klanten naderhand vol zelfvertrouwen hun nieuwe vaardigheden kunnen uitvoeren? Dan hebben we genoeg werk voor je als ZZP-instructeur!

Medior Learning & Development 

Fulltime
HBO
Maakt jouw manier van ontwikkelen een verschil, zodat cursisten en instructeurs helemaal enthousiast worden? Ben jij van mening dat lesmateriaal leuk en toegankelijk moet zijn?

Junior Accountmanager

Fulltime
MBO, HBO
Krijg jij een glimlach als een klant tevreden is over jouw persoonlijk advies? Blijf jij graag betrokken bij jouw klanten? Houd jij ervan om in teamverband, maar ook zelfstandig te werken?

Open Sollicitatie

Fulltime, Parttime, ZZP
MBO, HBO
Ons team is nog niet compleet zonder jou. Staat jouw functie niet vermeld? Je open sollicitatie is welkom.

Het sollicitatieproces 

Ieder sollicitatieproces gaat net even anders, maar deze 5 stappen zijn een goed voorbeeld van hoe het proces meestal verloopt: 

  1. Je sollicitatie bij Savitae begint door een e-mail met je CV te sturen naar pz@savitae.nl. Over je motivatiebrief hoef je je geen zorgen te maken. Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, krijg je de kans om je motivatie persoonlijk aan ons te vertellen.  
    Tip: vergeet niet een telefoonnummer te vermelden in je CV of e-mail!
  2. Zodra we jouw CV hebben doorgelezen en wij denken dat er een eventuele match voor de functie is, nemen we telefonisch contact met je op. Tijdens dit telefonisch gesprek kunnen we nog enkele vragen stellen over jouw CV. Vervolgens spreken we een moment af voor jouw eerste sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. 
  3. Je eerste officiële gesprek zal plaats vinden bij ons op het hoofdkantoor in Almere. Daar krijg jij de mogelijkheid om jouw motivatie te vertellen en ons te overtuigen dat jouw vaardigheden en ervaring passend zijn voor de functie waarvoor je solliciteert. Ook zullen wij je in meer detail vertellen over de vacature en is er ruimte voor vragen. 
  4. We laten je aan de hand van je officiële eerste gesprek telefonisch weten of we een match hebben of niet. In het geval dat er van onze kant geen match is, zullen we dit netjes toelichten. Is er een match van beide kanten? Dan vindt er een vervolggesprek plaats en plannen we een datum in. 
  5. Dit is de laatste keer dat je ons kantoor bezoekt als bezoeker, want tijdens dit bezoek bespreken je contract. Als alle documenten zijn besproken en ondertekend, zal je het kantoor verlaten als onze nieuwe collega!