Onderdeel van Eerste Hulp Groep | In samenwerking met Het Oranje Kruis

Commercieel Medewerker Binnendienst

Savitae zoekt een gedreven commercieel medewerker die van aanpakken weet. Ben jij onze nieuwe collega?
Commercieel medewerker binnendienst Savitae

Waarom Savitae?

Dus kom gerust eens langs voor een kopje koffie!

Savitae zoekt een gedreven commercieel medewerker die van aanpakken weet. Ben jij onze nieuwe collega?  

Dit ben jij… 

Jij bent een commerciële duizendpoot met een vrolijke instelling die zich graag bezighoudt met sales en de ondersteuning hiervan. Bij een snelgroeiende organisatie werken, klinkt als muziek in je oren! Je kunt heel goed commerciële kansen signaleren en deze opvolgen tot een succes.  

Wat je natuurlijk al uit ervaring weet, is dat luisteren naar de klant erg belangrijk is. Zo ga je altijd klant- en servicegericht te werk om de klant zo goed mogelijk te helpen. Doordat je de Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst, zijn jouw commerciële skills prima in orde. 

Daarnaast ben je handig met Microsoft Office en is je administratie keurig op orde, want je hebt een hekel aan documenten die je niet snel terug kunt vinden. 

Dit ga je doen… 

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij in staat om zelfstandig en in teamverband onze klanten te adviseren, afspraken te maken en offertes op te volgen. Het klantencontact bestaat onder andere uit: telefonisch, per email en/of per chat. Krijg je een vraagstuk waar je hulp bij nodig hebt, dan weet je intern te schakelen naar de juiste afdeling.  

Als commercieel medewerker ben je niet de hele dag met sales bezig. Het kan ook heel goed voorkomen dat jij je collega’s van de afdelingen marketing of design & development af en toe ondersteunt met een project. Zo heb je genoeg afwisseling in je werkzaamheden.  

Dit zijn wij… 

Savitae is één van de vier landelijke opererende EHBO en BHV opleiders met een focus op de kinderopvang, basisscholen en particulieren. Met een vast team van instructeurs verzorgen wij onze cursussen bij de klant op locatie en op ruim 70 locaties verdeeld over het gehele land. 

Bij Savitae kom je in een open en gezellig team terecht. We maken lol, maar weten ook wanneer we serieus aan de slag moeten.  
Ons gloednieuwe kantoor is gemakkelijk bereikbaar met het OV en is op ongeveer 10 minuutjes lopen vanaf Station Almere Centraal. Kom je met de auto, dan kun je gratis parkeren bij ons kantoor. 

Je kunt rekenen op… 

Om je werk als commercieel medewerker goed te kunnen doen, zorgen wij ervoor dat je een snelle laptop tot je beschikking krijgt. Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en verdeeld over 32-40 uur per week. Naast 25 vakantiedagen op fulltime basis kun je rekenen op een brutosalaris tussen de €2200,- en de €2600,- per maand afhankelijk van je ervaring en bij een fulltime dienstverband. Ook je pensioen is bij ons geregeld. 

Kom jij ook samenwerken met Savitae 

Heb je nog vragen over de vacature of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op met Savitae via pz@savitae.nl of bel naar 088-6030603.  

Over je motivatiebrief hoef je je geen zorgen te maken. Tijdens het sollicitatieproces heb je voldoende tijd om jezelf te ‘verkopen’. We vinden het wel fijn als je je CV toevoegt als je wilt solliciteren. Tot snel!