Onderdeel van Eerste Hulp Groep | In samenwerking met Het Oranje Kruis

Commercieel Tekstschrijver

Ons team is nog niet compleet zonder jou. Staat jouw functie niet vermeld? Je open sollicitatie is welkom. 

Fulltime, Parttime
HBO
Fulltime, Parttime
HBO

Waarom Savitae?

Dus kom gerust eens langs voor een kopje koffie!

Commercieel Tekstschrijver bij Savitae

Als commercieel tekstschrijver heb jij de kracht om teksten te schrijven die voldoen aan de verwachtingen van de doelgroep(en). Je kunt goed samenwerken met de collega’s van onze verschillende afdelingen en door deze samenwerking ben jij in staat om de meest duidelijke en beste teksten te (her)schrijven of te verbeteren. 

Jouw kracht is foutloos Nederlands schrijven. Je bent ijzersterk in spelling en je hebt geen moeite om begrijpende teksten “op papier” te zetten. Jij hebt een manier van schrijven die voor elke laag van de bevolking toegankelijk is. 

Dit ben jij… 

Door jouw ervaring kun jij verbazen met jouw teksten, teksten die voldoen aan de juiste ’tone of voice’ en aansluiten bij onze doelgroep. Je schrijft in een begrijpelijke taal en met jouw creativiteit zorg jij voor een onvergetelijke indruk. Je bent een team player die ook instaat is om zelfstandig te werken. Voor jou is een tekst pas perfect als deze voldoet aan alle eisen, maar dan nog blijf je optimaliseren. 

Doordat je veel aandacht voor detail hebt, ben je instaat om op een foutloze wijze nieuwe teksten en bestaande teksten te verbeteren op projectbasis. 

Dit ga je doen… 

Savitae is continue in beweging en volop aan het groeien, als tekstschrijftalent ben jij tevens verantwoordelijk voor het optimaliseren van ons lesmateriaal. Dit doe je samen met een team van collega’s en daarnaast vind je het ook leuk om je bezig te houden met het schrijven van blogs en het optimaliseren van onze bestaande webteksten. Het belangrijkste is dat jouw Nederlands foutloos is en van hoge kwaliteit. 

Dit is een functie waarbij je als tekstschrijver echt het verschil kunt maken. Je maakt deel uit van een enthousiast team in een dynamisch bedrijf dat midden in de maatschappij staat. Je rapporteert aan het managementteam. 

Dit zijn wij… 

Savitae is één van de vier landelijke opererende EHBO en BHV opleiders met een focus op de kinderopvang, basisscholen en particulieren. Met een vast team van instructeurs verzorgen wij onze cursussen bij de klant op locatie en op ruim 70 locaties verdeeld over het gehele land.  

Je komt te werken in een gezellig informeel team. We maken lol, maar weten ook wanneer we serieus aan de slag moeten. Ons kantoor is net opgeleverd en de verf op de muren is nog maar net droog, je mag jouw input geven om de ideale werkomgeving te creëren. Het nieuwe kantoor is gemakkelijk bereikbaar met het OV het treinstation Almere Centraal is op loopafstand. Kom je met de auto, dan kun je gratis parkeren bij ons kantoor. 

Je kunt rekenen op… 

Een parttime of fulltime contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Als commercieel tekstschrijver kun je een salarisindicatie verwachten tussen de € 2200,- en € 3100,- op basis van fulltime en afhankelijk van je ervaring. Met je persoonlijke opleidingsbudget kun je jezelf verder ontwikkelen en tussendoor kun je ontspannen tijdens onze personeelsuitjes. Als je echt rust wilt pakken, dan kun je gebruik maken van je 25 vakantiedagen bij een fulltime aanstelling. Om naar je werk te kunnen komen, vergoeden we je je reiskosten. We kunnen je ook verblijden met onze pensioenregeling.  

Kom jij ook samenwerken met Savitae 

Heb je nog vragen over de vacature commercieel tekstschrijver of wil je direct solliciteren? Neem dan direct contact op met Savitae via pz@savitae.nl of bel naar 088-6030603. Als laatste, over je motivatiebrief hoef je je geen zorgen te maken. Tijdens het sollicitatieproces heb je voldoende tijd om jezelf te ‘verkopen’. We vinden het wel fijn als je je CV toevoegt als je wilt solliciteren.

p.s. Ken jij mensen in je netwerk die op zoek zijn naar een leuke uitdaging? Wijs ze dan op onze overige vacatures.

Tot snel. 

Solliciteer direct via onderstaand formulier