Onderdeel van Eerste Hulp Groep | In samenwerking met Het Oranje Kruis

Instructeur BHV/EHBO

Ben jij de enthousiaste BHV/EHBO instructeur met een instructeurs diploma van Het Oranje Kruis die wij zoeken?
Instructeur EHBO BHV Savitae

Waarom Savitae?

Dus kom gerust eens langs voor een kopje koffie!

Ben jij de enthousiaste BHV/EHBO instructeur met een instructeurs diploma van Het Oranje Kruis die wij zoeken?

Je vindt het fantastisch om jouw kennis met volle passie aan cursisten door te geven, zorgen dat zij alles op het gebied van BHV en/ of EHBO leren. Door jouw fijne manier van lesgeven, zorg jij ervoor dat de cursisten met zelfvertrouwen correct weten te handelen bij calamiteiten. 

Dit ga je doen als instructeur

Je geeft les aan een grote diversiteit van klantgroepen waaronder bijvoorbeeld kraamverzorgende, medewerkers kinderopvang, docenten lager onderwijs, beveiligers en particulieren. De meest voorkomende cursussen zijn het Diploma Eerste Hulp, Eerste Hulp aan Kinderen, BHV Kinderopvang en BHV. Daarnaast verzorgen wij diverse maatwerkcursussen en workshops toegespitst op de wensen van de klant. Onze cursussen verzorg je full-time, hierin vallen onder andere avondcursussen en zaterdagcursussen.

Dit krijg je voor je inzet

Om representatief naar de cursussen te rijden, zorgen wij ervoor dat er een splinternieuwe bedrijfsbus voor je klaar staat en uiteraard voorzien van voldoende cursusmateriaal. Daarnaast belonen we je graag voor je geleverde werk, onze salaris indicatie ligt tussen de € 2800,- en de € 3400,- bruto per maand. Een pensioenregeling is eveneens aanwezig. 

Kom jij ook als instructeur bij ons werken?

Je komt te werken bij Savitae, één de vier landelijke opererende EHBO en BHV opleiders. Ons kantoor is centraal gelegen in Almere waar vandaan wij de volledige backoffice verzorgen. Onze cursussen zijn onderscheidend en van zeer hoge kwaliteit, hierdoor beoordelen onze klanten hoger dan een 8. Kom jij ons helpen om deze beoordeling naar een 9 of hoger te brengen? 

Solliciteer direct, want we kunnen elkaar goed helpen! Voor vragen bel je met 088-6030603. Gewoon korte lijnen, dat vinden we fijn.