Onderdeel van Eerste Hulp Groep | In samenwerking met Het Oranje Kruis

Instructeur EHBO/BHV (ZZP)

Wil jij graag anderen iets leren over BHV en EHBO? En kun jij ervoor zorgen dat klanten naderhand vol zelfvertrouwen hun nieuwe vaardigheden kunnen uitvoeren? Dan hebben we genoeg werk voor je als ZZP-instructeur!
Instructeur Eerste Hulp Savitae

Waarom Savitae?

Dus kom gerust eens langs voor een kopje koffie!

Ben jij de enthousiaste EHBO/BHV-instructeur die wij zoeken?

Je vindt het fantastisch om jouw kennis met volle passie aan cursisten door te geven, zorgen dat zij alles op het gebied van eerste hulp en/of BHV leren. Door jouw fijne manier van lesgeven, zorg jij ervoor dat de cursisten met zelfvertrouwen correct weten te handelen bij calamiteiten. 

Dit ben jij als instructeur

Je bent gedreven en vindt het een leuke uitdaging om les te geven op het gebied EHBO/BHV. Of het nu om kleine of grote groepen gaat, als je maar cursisten kunt helpen. Je spreekt ABN en duidelijk communiceren is geen probleem voor je. Jij zorgt ervoor dat de cursisten de vaardigheden gaan beheersen als een tweede natuur en met zelfvertrouwen weten te handelen. Door jouw instructeursdiploma weet jij alle ins en outs van EHBO/BHV.

Dit ga je doen als instructeur

Je geeft les aan een grote diversiteit van klantgroepen waaronder medewerkers kinderopvang, kraamverzorgende, docenten lager onderwijs, beveiligers en particulieren. Daarnaast verzorgen wij diverse maatwerkcursussen en workshops toegespitst op de wensen van de klant. 

Dit zijn wij 

Savitae is één van de vier landelijke opererende EHBO en BHV opleiders met een focus op de kinderopvang, de kraamzorg, basisscholen en particulieren. Met een vast team van instructeurs verzorgen wij onze cursussen bij de klant op locatie en op ruim 70 locaties verdeeld over het gehele land. Ons kantoor is centraal gelegen in Almere waar vandaan wij de volledige backoffice verzorgen. Savitae is een onderdeel van de Eerste Hulp Groep. 

Kom jij ook werken voor Savitae

Door onze landelijke dekking kun je overal bij jou in de buurt aan de slag als ZZP-instructeur. Uiteraard vergoeden wij ook alle reiskosten en krijg je een net uurloon.

Heb je nog vragen over de vacature of wil je direct aan de gang? Neem dan direct contact op met Savitae via pz@savitae.nl of bel naar 088-6030604 (op werkdagen tot 19 uur).