Onderdeel van Eerste Hulp Groep | In samenwerking met Het Oranje Kruis

Junior Accountmanager

Krijg jij een glimlach als een klant tevreden is over jouw persoonlijk advies? Blijf jij graag betrokken bij jouw klanten? Houd jij ervan om in teamverband, maar ook zelfstandig te werken?
Junior accountmanager Savitae

Waarom Savitae?

Dus kom gerust eens langs voor een kopje koffie!

Krijg jij een glimlach als een klant tevreden is over jouw persoonlijk advies? Blijf jij graag betrokken bij jouw klanten? Houd jij ervan om in teamverband, maar ook zelfstandig te werken? Wil jij graag deel uitmaken van een groeiende organisatie? 

Jij kunt goed compromissen sluiten en je hebt een vlotte babbel. Als jij jezelf hierin herkent, ben je perfect voor de functie van junior accountmanager! De accountmanager is de persoon die tussen het bedrijf en de klant in zit. Je zorgt ervoor dat beide partijen krijgen wat ze willen. Het is een spannende baan met veel verantwoordelijkheden, maar ook een baan waar je veel kunt leren!

Dit ben jij als Junior Accountmanager

Als junior accountmanager ben jij samen met de senior accountmanager en het commerciële team verantwoordelijk voor het verkoopplan. In de ochtend log in, in het systeem. Je bekijkt alle leads en aanvragen van onze klanten die binnengekomen zijn en handelt deze tijdig af. Je werkt gestructureerd om dit zo efficiënt mogelijk af te handelen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Gedurende de dag ben je ook bezig met het verwerken van alle informatie van (nieuwe) klanten en zorg je dat dit wordt verwerkt in een goede offerte die je vervolgens bij de klanten neerlegt. Kortom, je bent een geordend iemand die van nature kansen ziet en hier op speelse wijze invulling aangeeft 

Dit ga je doen als Junior Accountmanager

Als junior accountmanager kom je in een open en gezellig team terecht en richt jij je op het beheren van ons klantenbestand. Vanuit de relaties die je opbouwt, ontwikkel jij je als waardevolle gesprekspartner voor de klant en kun je meedenken in de ontwikkelingen bij de klant. Je waarborgt en verhoogt de klanttevredenheid en speelt in op eventuele kansen binnen de branche. 

Je zorgt ervoor dat de administratie op orde is, dit zijn onder andere aanvragen van de klant, maar ook het opstellen en/of veranderen van offertes. Waar nodig ondersteun je de senior accountmanager die werkzaam is op locaties met onder andere contracten, offertes en eventuele complexe vraagstukken. Verder zie en ervaar je wat er beter kan in processen, systemen en onze dienstverlening en stel je verbeteringen voor. 

Waar jouw werkzaamheden in het begin een focus hebben op relatiebeheer hebben, ontwikkel jij je (op jouw tempo) naar een accountmanager die van alle markten thuis is. Hoe meer jij groeit in jouw functie, hoe groter jouw klantenbestand zal worden. Doordat je een netwerk opbouwt, maar ook nieuwe klanten actief benaderd en overtuigd van zowel onze als jouw kwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met collega’s van sales en marketing en voer je intensief overleg met je (toekomstige) collega accountmanagers. 

Dit zijn wij 

Savitae is één van de vier landelijke opererende EHBO en BHV opleiders met een focus op de kinderopvang, de kraamzorg, basisscholen en particulieren. Met een vast team van instructeurs verzorgen wij onze cursussen bij de klant op locatie en op ruim 70 locaties verdeeld over het gehele land. Ons kantoor is centraal gelegen in Almere waar vandaan wij de volledige backoffice verzorgen. Savitae is een onderdeel van de Eerste Hulp Groep. 

Je komt te werken in een jong gezellig team, waar we informele korte lijnen hebben. Een team waar we samen hard werken om de bedrijfsprocessen te optimaliseren, maar wel met een gezonde dosis humor. Hou je van koffie? Dan kunnen we je blij maken met de lekkerste koffie die je ooit hebt gedronken, voor de thee liefhebbers is er keuze uit ontzettend veel smaken. Om je werk goed uit te voeren krijg je uiteraard een snelle computer zodat jij efficiënt aan de slag kan!

Onze cursussen zijn onderscheidend en van zeer hoge kwaliteit, hierdoor beoordelen onze klanten hoger dan een 9. Kom jij ons helpen om deze beoordeling naar een 10 te brengen? 

Kom jij ook samenwerken met Savitae 

Heb je nog vragen over de vacature of wil je direct solliciteren? Neem dan direct contact op met Savitae via pz@savitae.nl of bel naar 088-6030603. Als laatste, over je motivatiebrief hoef je je geen zorgen te maken. Tijdens het sollicitatieproces heb je voldoende tijd om jezelf te ‘verkopen’. We vinden het wel fijn als je je CV toevoegt als je wilt solliciteren. Tot snel.