Onderdeel van Eerste Hulp Groep | In samenwerking met Het Oranje Kruis

Medior Learning & Development 

Maakt jouw manier van ontwikkelen een verschil, zodat cursisten en instructeurs helemaal enthousiast worden? Ben jij van mening dat lesmateriaal leuk en toegankelijk moet zijn?
Medior Learning en development Savitae

Waarom Savitae?

Dus kom gerust eens langs voor een kopje koffie!

Maakt jouw manier van ontwikkelen een verschil, zodat cursisten en instructeurs helemaal enthousiast worden? Ben jij van mening dat lesmateriaal leuk en toegankelijk moet zijn? 

Als Learning & Development specialist gaat jouw hart sneller kloppen als het gaat om het ontwikkelen van online en blended lesmateriaal. Jij krijgt een big smile als cursisten door jouw schrijfstijl, eenvoudig en op een leuke leerzame manier, een verschil kunnen maken op het gebied van Eerste Hulp en Bedrijfshulpverlening. Maar je zorgt er ook voor dat instructeurs helemaal blij worden van jouw lesmateriaal. Je bent continu de ontwikkelingen in de markt aan het volgen, zo weet jij zeker dat je met de nieuwste technieken de beste cursus ervaring kunt verzekeren. 

Dit ben jij als Medior Learning & Development 

Uiteraard ben jij ervaren genoeg om uniek lesmateriaal te ontwikkelen, dat komt onder andere door je creativiteit en je energie. Je hebt telkens nieuwe ideeën zodat cursisten je unieke manier van lessen volgen niet zullen vergeten. Jij wilt een wauw-factor indruk achterlaten en jij wilt dat cursisten door jouw lesmateriaal de smaak te pakken krijgen om ook de andere cursussen te volgen van Savitae. Je bent een team player die ook instaat is om zelfstandig te werken. Voor jou is een e-learning pas perfect als deze voldoet aan alle eisen, maar dan nog blijf je optimaliseren. 

Je bent bekend met verschillende e-learningplatformen en hebt het vermogen om problemen efficiënt en effectief op te lossen. Doordat je veel aandacht voor detail hebt, ben je instaat om processen te evalueren en waar nodig te verbeteren. Je hebt 2+ jaar werkervaring in een vergelijkbare rol in een commerciële organisatie. Je bezit kennis van didactiek en aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van (online) leerprogramma’s en verschillende werkvormen. Daarnaast heb je ook ervaring met doelgroeponderzoeken en deze input gebruiken als basis van je leerstrategie of didactisch concept. Maar je bent vooral jezelf. 

Dit ga je doen als Medior Learning & Development

Savitae is continu in beweging en volop aan het groeien, als Learning & Development specialist bij Savitae ben jij tevens verantwoordelijk voor het opzetten van deze nieuwe afdeling. Naast het doorontwikkelen en optimaliseren van het huidige cursusaanbod, ontwikkel je ook nieuwe cursussen van hoogwaardige kwaliteit. Om cursussen van hoge kwaliteit uit te kunnen rollen, heb je intensief contact met de accountmanagers en de marketingafdeling. Je meet en analyseert resultaten, omdat je nieuwsgierig bent naar de impact die jouw oplossing maakt en je hier ook een stuk zelfontwikkeling en vooral voldoening uit kunt halen. 

Dit is een stevige functie waarbij je echt het verschil kunt maken. Je maakt deel uit van een enthousiast team in een dynamisch bedrijf dat midden in de maatschappij staat. Je rapporteert aan het managementteam. 

Dit zijn wij 

Savitae is één van de vier landelijke opererende EHBO en BHV opleiders met een focus op de kinderopvang, de kraamzorg, basisscholen en particulieren. Met een vast team van instructeurs verzorgen wij onze cursussen bij de klant op locatie en op ruim 70 locaties verdeeld over het gehele land. Ons kantoor is centraal gelegen in Almere waar vandaan wij de volledige backoffice verzorgen. Savitae is een onderdeel van de Eerste Hulp Groep. 

Je komt te werken in een jong gezellig team, waar we informele korte lijnen hebben. Een team waar we samen hard werken om de bedrijfsprocessen te optimaliseren, maar wel met een gezonde dosis humor. Hou je van koffie? Dan kunnen we je blij maken met de lekkerste koffie die je ooit hebt gedronken, voor de thee liefhebbers is er keuze uit ontzettend veel smaken. Om jouw werk goed uit te voeren krijg je uiteraard een snelle computer zodat jij efficiënt aan de slag kan! 

Onze cursussen zijn onderscheidend en van zeer hoge kwaliteit, hierdoor beoordelen onze klanten hoger dan een 9. Kom jij ons helpen om deze beoordeling naar een 10 te brengen? 

Kom jij ook samenwerken met Savitae 

Heb je nog vragen over de vacature of wil je direct solliciteren? Neem dan direct contact op met Savitae via pz@savitae.nl of bel naar 088-6030603. Als laatste, over je motivatiebrief hoef je je geen zorgen te maken. Tijdens het sollicitatieproces heb je voldoende tijd om jezelf te ‘verkopen’. We vinden het wel fijn als je je CV toevoegt als je wilt solliciteren. Tot snel!