Onderdeel van Eerste Hulp Groep | In samenwerking met Het Oranje Kruis

Open Sollicitatie

Ons team is nog niet compleet zonder jou. Staat jouw functie niet vermeld? Je open sollicitatie is welkom.
Open sollicitatie Savitae

Waarom Savitae?

Dus kom gerust eens langs voor een kopje koffie!

Ons team is nog niet compleet zonder jou. Staat jouw functie niet vermeld? Je open sollicitatie is welkom. 

Kom jij ons met jouw kennis en vaardigheden versterken? Bij Savitae werk je samen met anderen die het ook belangrijk vinden om vanuit hen eigen expertise een bijdrage te leveren. Behalve een fantastische werkplek bij één van de grootste landelijke opererende EHBO en BHV opleiders, bieden we je ook een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. 

Savitae is één van de vier landelijke opererende EHBO en BHV opleiders met een focus op de kinderopvang, de kraamzorg, basisscholen en particulieren. Met een vast team van instructeurs verzorgen wij onze cursussen bij de klant op locatie en op ruim 70 locaties verdeeld over het gehele land. Ons kantoor is centraal gelegen in Almere waar vandaan wij de volledige backoffice verzorgen. Savitae is een onderdeel van de Eerste Hulp Groep.  

Kom jij ook samenwerken met Savitae 

Heb je nog vragen of wil je direct solliciteren via een open sollicitatie? Neem dan direct contact op met Savitae via pz@savitae.nl of bel naar 088-6030603. Als laatste, over je motivatiebrief hoef je je geen zorgen te maken. Tijdens het sollicitatieproces heb je voldoende tijd om jezelf te ‘verkopen’. We vinden het wel fijn als je je CV toevoegt als je wilt solliciteren. Tot snel.