Onderdeel van Eerste Hulp Groep | In samenwerking met Het Oranje Kruis

Commercieel Medewerker Binnendienst

Ons team is nog niet compleet zonder jou. Staat jouw functie niet vermeld? Je open sollicitatie is welkom. 

Fulltime, Parttime
MBO
Fulltime, Parttime
MBO

Waarom Savitae?

Dus kom gerust eens langs voor een kopje koffie!

Commercieel Medewerker Binnendienst bij Savitae

Jij bent een commercieel medewerker met een vrolijke instelling, je bent een perfectionist en vooral een commerciële duizendpoot. Je bent iemand die zich graag bezig houdt met sales en de ondersteuning hiervan. Daarnaast wil graag bij een snelgroeiende organisatie werken, waar je zelf ook nog de mogelijkheid hebt om door te groeien. 

Jij bent heel sterk in het adviseren en ondersteunen van klanten, klanten met uit een lopende vragen. Je kunt heel goed commerciële kansen signaleren en deze opvolgen tot een succes. Daarnaast vind je het fantastisch om het sales team te ondersteunen en tegelijk te leren van de accountmanagers, want je doel is om uiteindelijk ook door te groeien tot een accountmanager. 

Dit ben jij… 

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij samen met het sales team verantwoordelijk om onze klanten te adviseren, afspraken te maken met klanten en offertes op te volgen. Het is dus belangrijk dat je een prettige telefoonstem hebt en handig bent met het Microsoft Office pakket, want bij deze functie horen natuurlijk ook belangrijke administratieve werkzaamheden. Door jouw ervaring heb je geleerd dat goed luisteren naar de klant erg belangrijk is. Doordat je perfect de Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst, zijn jouw commerciële skills prima op orde. Het belangrijkste is dat je zeer klantvriendelijk bent. 

Dit ga je doen… 

Als commercieel medewerker binnendienst kom je in een open en gezellig team terecht en richt jij je op het beheren van ons klantenbestand. Het klantencontact bestaat onder andere uit; telefonisch, per email en/of per chat via ons nieuwe platform. Krijg je vraagstuk waar je hulp bij nodig hebt, dan weet je intern te schakelen naar de juiste afdeling. Je administratie is keurig op orde want je hebt een hekel aan bestande of documenten die je niet snel terug kunt vinden. 

In je functie als commercieel medewerker ben je niet de hele dag met sales bezig. Het kan ook heel goed voorkomen dat je je collega’s van de marketing of design & development af en toe gaat ondersteunen met een project, zo heb je voldoende afwisseling in je werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat je in staat bent om zowel zelfstandig als in een team kunt werken en dat je een vlotte babbel hebt, klant- en servicegericht bent, georganiseerd bent en dat je goed het overzicht kunt bewaren. 

Om je werk goed te kunnen doen, zorgen wij ervoor dat je een snelle laptop tot je beschikking krijgt. Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en verdeeld over 32-40 uur per week. Naast 25 vakantie dagen op fulltime basis kun je rekenen op een brutosalaris tussen de €2200,- en de €2600,- per maand afhankelijk van je ervaring en bij een fulltime dienstverband. En ook je pensioen is geregeld. 

Dit zijn wij… 

Savitae is één van de vier landelijke opererende EHBO en BHV opleiders met een focus op de kinderopvang, basisscholen en particulieren. Met een vast team van instructeurs verzorgen wij onze cursussen bij de klant op locatie en op ruim 70 locaties verdeeld over het gehele land. Ons kantoor is centraal gelegen in Almere waar vandaan wij de volledige backoffice verzorgen. Savitae is een onderdeel van de Eerste Hulp Groep. 

Je komt te werken in een gezellig informeel team. We maken lol, maar weten ook wanneer we serieus aan de slag moeten. Ons kantoor is net opgeleverd en de verf op de muren is nog maar net droog, je mag jouw input geven om de ideale werkomgeving te creëren. Het nieuwe kantoor is gemakkelijk bereikbaar met het OV het treinstation Almere Centraal is op loopafstand. Kom je met de auto, dan kun je gratis parkeren bij ons kantoor. 

Onze cursussen zijn onderscheidend en van zeer hoge kwaliteit, hierdoor beoordelen onze klanten hoger dan een 8. Kom jij ons helpen om deze beoordeling naar een 9 of hoger te brengen? 

Kom jij ook samenwerken met Savitae 

Heb je nog vragen over de vacature of wil je direct solliciteren? Neem dan direct contact op met Savitae via pz@savitae.nl of bel naar 088-6030603. Als laatste, over je motivatiebrief hoef je je geen zorgen te maken. Tijdens het sollicitatieproces heb je voldoende tijd om jezelf te ‘verkopen’. We vinden het wel fijn als je je CV toevoegt als je wilt solliciteren. Tot snel. 

Solliciteer direct via onderstaand formulier