Onderdeel van Eerste Hulp Groep | In samenwerking met Het Oranje Kruis

Instructeur Eerste Hulp

Ons team is nog niet compleet zonder jou. Staat jouw functie niet vermeld? Je open sollicitatie is welkom. 

Fulltime, Parttime
MBO, HBO
Fulltime, Parttime
MBO, HBO

Waarom Savitae?

Dus kom gerust eens langs voor een kopje koffie!

Instructeur Eerste Hulp bij Savitae

Ben jij de enthousiaste, gedreven en passievolle EHBO instructeur met een instructeurs diploma van Het Oranje Kruis die wij zoeken?  

Je vindt het fantastisch om jouw kennis met volle passie aan cursisten door te geven, zorgen dat zij alles op het gebied van eerste hulp leren. Door jouw fijne manier van lesgeven, zorg jij ervoor dat de cursisten met zelfvertrouwen correct weten te handelen bij calamiteiten. 

Dit ben jij als Instructeur Eerste Hulp

Je bent gedreven en vindt het een leuke uitdaging om les te geven op het gebied EHBO. Of het nu om kleine of grote groepen gaat, als je maar cursisten kunt helpen. Je spreekt ABN en duidelijk communiceren is geen probleem voor je. Jij zorgt ervoor dat de cursisten de vaardigheden gaan beheersen als een tweede natuur en met zelfvertrouwen weten te handelen. 

Door jouw instructeurs diploma van Het Oranje Kruis weet jij alle ins en outs van EHBO. Als je ook in het bezit bent van een instructeurscertificaat NIBHV of een gelijkwaardig certificaat, dan kun je eveneens lesgeven op onze BHV-cursussen. Vervoer is geen probleem, want wij zorgen ervoor dat jij met een volledig uitgeruste bus naar de praktijklocaties kunt rijden.  

Dit ga je doen als Instructeur Eerste Hulp

Je geeft les aan een grote diversiteit van klantgroepen waaronder medewerkers kinderopvang, kraamverzorgende, docenten lager onderwijs, beveiligers en particulieren. De meest voorkomende cursussen zijn het Diploma Eerste Hulp, Eerste Hulp aan Kinderen, EHBO voor de Kinderopvang/Kraamzorg en meer. Daarnaast verzorgen wij diverse maatwerkcursussen en workshops toegespitst op de wensen van de klant. 

Dit zijn wij 

Savitae is één van de vier landelijke opererende EHBO en BHV opleiders met een focus op de kinderopvang, de Kraamzorg, basisscholen en particulieren. Met een vast team van instructeurs verzorgen wij onze cursussen bij de klant op locatie en op ruim 70 locaties verdeeld over het gehele land. Ons kantoor is centraal gelegen in Almere waar vandaan wij de volledige backoffice verzorgen. Savitae is een onderdeel van de Eerste Hulp Groep. 

Onze cursussen zijn onderscheidend en van zeer hoge kwaliteit, hierdoor beoordelen onze klanten hoger dan een 9. Kom jij ons helpen om deze beoordeling naar een 10 te brengen? 

Kom jij ook samenwerken met Savitae 

Om te zorgen dat jij als Eerste Hulp instructeur je werk goed kunt uitvoeren, staat er een luxe bedrijfsbus voor je klaar. Deze bedrijfsbus is volledig voorzien van alle materialen en middelen om elke cursus zo compleet mogelijk te kunnen geven. Naast een pensioenregeling is de salarisindicatie tussen de €2500,- en €3500,- bruto per maand en breng jij een nieuwe instructeur aan, dan ontvang je ook nog €500,- bonus!

Heb je nog vragen over de vacature of wil je direct solliciteren? Neem dan direct contact op met Savitae via pz@savitae.nl of bel naar 088-6030603. Als laatste, over je motivatiebrief hoef je je geen zorgen te maken. Tijdens het sollicitatieproces heb je voldoende tijd om jezelf te ‘verkopen’. We vinden het wel fijn als je je CV toevoegt als je wilt solliciteren. Tot snel!  

Solliciteer direct via onderstaand formulier