Onderdeel van Eerste Hulp Groep | In samenwerking met Het Oranje Kruis

Senior Accountmanager 

Ons team is nog niet compleet zonder jou. Staat jouw functie niet vermeld? Je open sollicitatie is welkom. 

Fulltime
HBO
Fulltime
HBO

Waarom Savitae?

Dus kom gerust eens langs voor een kopje koffie!

Senior Accountmanager  bij Savitae

Heb jij een commerciële drive, ben jij prestatiegericht ingesteld en weet jij op een unieke manier te netwerken? 

Als fulltime senior accountmanager heb jij een bewezen track-record als het gaat om werven van potentiële klanten. Het achterhalen van de wensen en behoeften van zakelijke klanten is voor jou een 2e natuur door jou prettige manier van praten. Door jouw communicatieve vaardigheid, empathie en luisterend oor win je het vertrouwen van de (potentiële) klant en zie jij in elk gesprek een verkoopkans. 

Dit ben jij als Senior Accountmanager 

Je hebt al redelijk wat jaartjes ervaring als accountmanager en je kunt jezelf nu oprecht een senior noemen. Je kent alle trucjes van het vak en daarom is benaderen en werven van nieuwe (potentiële) klanten geen enkel probleem. Je hebt in de loop van je carrière een unieke methodiek ontwikkeld welke jou telkens succes oplevert. Op de momenten dat je geen afspraken hebt staan, werk je je rapportages bij en/of bespreek je de voortgang van de dag met het hoofdkantoor. Maar je bent ook sterk in het onderzoeken hoe de omzet verhoogt kan worden en maak je het marktpotentieel inzichtelijk naar aanleiding van onderzoek. Het opstellen van een strategisch accountplan is voor jou een logische stap. Vrienden noemen je altijd een sociale verkoopmachine! 

Dit ga je doen als Senior Accountmanager 

Als senior accountmanager bij Savitae heb jij de regie over het cursus verkooptraject en onze klanten portfolio. Het klanten portfolio bestaande uit onder andere uit kinderopvangorganisaties en bedrijven waar BHV van toepassing is. Je ontwikkeld een verkoopstrategie en bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de verkoop van ons cursusaanbod. Je neemt initiatieven om nieuwe verkoopkanalen aan te spreken en dit vertaal je planning en uitvoering. Je levert een belangrijke bijdrage aan de visie op het salesbeleid vanuit kansen en bedreigingen. 

Je bent het gezicht van Savitae en De Eerste Hulp Groep tijdens gesprekken met (potentiële) klanten en waarborgt ons serviceniveau en onze kwaliteit. Je bent instaat om offertes voor te stellen en onderhoudt je contacten gericht op een duurzame relatie met onze klanten. In deze functie werk je nauw samen met collega’s van sales en marketing en voer je intensief overleg met je (toekomstige) collega accountmanagers. 

Dit zijn wij 

Savitae is één van de vier landelijke opererende EHBO en BHV opleiders met een focus op de kinderopvang, de kraamzorg, basisscholen en particulieren. Met een vast team van instructeurs verzorgen wij onze cursussen bij de klant op locatie en op ruim 70 locaties verdeeld over het gehele land. Ons kantoor is centraal gelegen in Almere waar vandaan wij de volledige backoffice verzorgen. Savitae is een onderdeel van de Eerste Hulp Groep. 

Je komt te werken in een jong gezellig team, waar we informele korte lijnen hebben. Een team waar we samen hard werken om de bedrijfsprocessen te optimaliseren, maar wel met een gezonde dosis humor. Hou je van koffie? Dan kunnen we je blij maken met de lekkerste koffie die je ooit hebt gedronken, voor de thee liefhebbers is er keuze uit ontzettend veel smaken. Kom je bij ons werken dan staat er een nieuwe auto voor je klaar en om je werk goed uit te voeren krijg je uiteraard een snelle computer zodat jij efficiënt aan de slag kan! 

Onze cursussen zijn onderscheidend en van zeer hoge kwaliteit, hierdoor beoordelen onze klanten hoger dan een 9. Kom jij ons helpen om deze beoordeling naar een 10 te brengen?

Kom jij ook samenwerken met Savitae 

Heb je nog vragen over de vacature of wil je direct solliciteren? Neem dan direct contact op met Savitae via pz@savitae.nl of bel naar 088-6030603. Als laatste, over je motivatiebrief hoef je je geen zorgen te maken. Tijdens het sollicitatieproces heb je voldoende tijd om jezelf te ‘verkopen’. We vinden het wel fijn als je je CV toevoegt als je wilt solliciteren. Tot snel. 

Solliciteer direct via onderstaand formulier