‘Wij zorgen ervoor dat je je veilig voelt!’

BHV cursussen bij jou in de buurt

BHV cursus van Savitae

Een BHV cursus van Savitae is geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als verenigingen. Naast de reguliere BHV cursus kun je bij ons ook terecht voor de branche specifieke BHV cursus voor de kinderopvang. Een BHV cursus van Savitae is zowel te volgen op 1 van onze locaties verdeeld over heel Nederland of als In-company BHV cursus op jullie eigen locatie.

BHV cursus kosten

Particulieren en kleine groepen kunnen deelnemen aan een BHV cursus op 1 van onze locaties verdeeld over het hele land. De cursuskosten zijn per deelnemer en inclusief alle kosten en BTW. Bedrijven en verenigingen die een BHV cursus met een eigen groep willen organiseren betalen een all-inclusief groepsprijs. Tijdens een groepscursus kunnen maximaal 14 deelnemers tegelijkertijd deelnemen een de groepscursus. Meer deelnemers tijdens een groepscursus is niet mogelijk, dit omdat er anders onvoldoende tijd en aandacht aan de individuele deelnemers kan worden gegeven en wij de kwaliteit niet kunnen garanderen.

BHV cursus volgen kan door het hele land

Een BHV cursus volgen kan bij ons door het hele land. Zo bieden wij de BHV cursus aan in: Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Sassenheim en Utrecht.

Voor bedrijven, verenigingen en particulieren met een eigen groep verzorgen wij een BHV cursus ook in-company. Wij komen met graag met alle benodigde cursusmaterialen naar jouw locatie om daar de cursus te geven. Wel stellen wij vooraf eisen aan de cursusruimte, dit om er voor te zorgen dat de cursus op een efficiënte wijze kan worden gegeven.

BHV Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers die de BHV cursus met positief resultaat hebben afgesloten het (digitale) BHV Certificaat met een geldigheid van 1 jaar. Deelnemers die de branche specifieke BHV cursus voor de kinderopvang met positief resultaat hebben afgesloten ontvangen het (digitale) certificaat BHV Brand en Ontruiming van Savitae en het (digitale) certificaat Eerste Hulp aan Kinderen van het Oranje Kruis. De certificaten van de branche specifieke BHV cursus voor de kinderopvang hebben een geldigheid van 2 jaar.

Hoeveel BHV’ers zijn er nodig?

Het aantal BHV’er binnen een bedrijf of vereniging is wettelijk niet vastgelegd en verschilt per bedrijf of vereniging. Uit een Risico Inventarisatie en Evaluatie afgekort RI&E moet blijken hoeveel BHV’ers er nodig zijn.

Mocht je vragen hebben?
Vraag het aan Sanne!

Onze digitale assistente kun
je mailen op sanne@savitae.nl

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze Nieuwsbrief