Diploma Eerste Hulp

8 tot 10 uur online leren
15 uur praktijktraining
Diploma Oranje Kruis
€ 395,00

Over de cursus

Leer reanimatie en de meest voorkomende letsels te behandelen bij zowel volwassenen als kinderen. Onze cursus Diploma Eerste Hulp bestaat uit 8 tot 10 uur online theorie en 15 uur praktijk op 1 van onze cursuslocaties bij jou in de buurt.

Snel je EHBO halen?
Plan direct jouw cursus!

Wil meer je weten?

Vraag het Sanne,
onze digitale assistente.

Theorie

Tijdens de online theorie, welke je wanneer het jou uitkomt thuis of op het werk kunt volgen, wordt je voorbereid op de meest voorkomende ongelukken en leer je op een interactieve wijze de theorie van onder anderen de reanimatie. Nadat je de theorie volledig heb afgerond en de eindtoets hebt behaald ontvang je het startbewijs voor de praktijktraining. Tussendoor even stoppen? Geen probleem, het systeem onthoud waar je gebleven bent.

Praktijk

Na het afronden van de online theorie kun je deelnemen aan de praktijktraining. Onze praktijktraining is praktijkgericht en oefen je de reanimatie met AED, hoe te handelen bij een verslikking en wat je moet doen bij een bewusteloos slachtoffer in een noodsituatie. Ook worden onderwerpen als huidwonden, bloedingen en kleine ongevallen behandeld. De laatste drie uur van de praktijktraining bestaat uit het officiële examen vanuit Het Oranje Kruis.

Certificaat

Wanneer je zowel de theorie als het officiële examen met goed gevolg hebt afgerond ontvang je het officiële Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis.

Wat leer je?

Al deze onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod: Reanimatie van een volwassen slachtoffer, Reanimatie van een baby, het gebruik van de AED, Stoornissen in het bewustzijn, Actieve bloedingen, Ademhaling controleren, Shock, Uitwendige wonden, Brandwonden, Elektriciteitsletsel, Kneuzing en verstuiking, Wervelletsels, Oog-, neus-, oor- en tandletsels, Oververhitting en onderkoeling, Bevriezing, Vergiftiging, Steken en beten, Botbreuken en ontwrichtingen, Belangrijke punten, Beroerte, Bewustzijn controleren, Epileptische aanval, Hartklachten, Hoofdpijn, Koorts en koortsstuipen, Luchtwegbelemmering, Misselijkheid en braken, Prioriteiten bij EHBO, Schedel- en hersenletsel, Shock, Stikken, Vergiftiging, Verslikken en de Vitale functies

Boekje Bestellen?

Eerste Hulp aan Kinderen van het Oranje Kruis

Optioneel kun je het boekje Eerste Hulp aan kinderen van het Oranje Kruis mee bestellen. Handig als naslagwerk of ter ondersteuning bij de e-learning. Het boekje kost € 21,95 en wordt gratis per PostNL bezorgt.

Mocht je vragen hebben?
Vraag het aan Sanne!

Onze digitale assistente kun
je mailen op sanne@savitae.nl