EHBO bij baby’s en kinderen cursussen

Bij een cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen leer je alles over de reanimatie en de meest voorkomende letsels bij baby’s en kinderen te behandelen.

EHBO bij baby’s en kinderen

EHBO bij baby's en kinderen

Leer reanimeren en EHBO te verlenen bij baby’s en kinderen. IKK-Proof en Het Oranje Kruis gecertificeerd.
EHBO bij baby’s en kinderen & herken kinderziektes

EHBO bij baby's en kinderen & herken kinderziektes

Leer EHBO aan kinderen te verlenen en doe kennis op van ruim 20 kinderziektes.
EHBO bij baby’s en kinderen herhaling

EHBO bij baby's en kinderen herhaling

Geef je EHBO-kennis een opfrisser en oefen alle vaardigheden van de EHBO bij baby’s en kinderen. IKK-Proof en Het Oranje Kruis gecertificeerd.

EHBO bij baby’s en kinderen

Met kinderen in de omgeving zit een ongeluk in een klein hoekje. Een val uit het klimrek of van de trampoline is zo gemaakt. Kleine kinderen stoppen van alles in hun mond, maar weet jij wat je moet doen bij een verslikking? Door het volgen van een cursus kinder EHBO weet jij straks hoe je op de juiste manier moet handelen bij de meeste ongelukken en leer je reanimeren.

Kinder EHBO: Je moet het wel écht kunnen

Kinder EHBO leer je niet alleen uit een boekje of via een online-cursus. De vaardigheden van de kinder EHBO leer je alleen door het ook echt te oefenen tijdens een praktijktraining. Bij Savitae leer je de theorie eenvoudig online en volg je op 1 van onze ruim 45 locaties een praktijktraining. Na afloop ontvang je een officieel certificaat van Het Oranje Kruis.

De 20 meest voorkomende kinderziektes

Wil je naast de kinder EHBO ook alles weten over bijvoorbeeld spruw, buikgriep, rodehond, krentenbaard, Mazelen en nog 15 andere kinderziektes kies dan voor de kinder EHBO cursus met kinderziektes.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

De meeste zorgverzekeraars vinden het belangrijk dat je een Kinder EHBO cursus volgt. Daarom vergoeden de meeste zorgverzekeraars onze EHBO bij baby’s en kinderen tot wel 100%. Wil je weten of ook jou zorgverzekeraar een EHBO cursus vergoed? Klik dan hier voor alle vergoedingen.